‘Supervivientes 2020’: la llista completa de concursants

Supervivientes 2020‘ escalfa motors. El reality rebrà a finals de mes una desena de famosos, que conviuran durant tres mesos en una illa deserta d’Hondures. La cadena confia que el programa els ajudarà a aconseguir una molt bona audiència, la que necessitaran després del final de ‘La isla de las tentaciones’.  Han intentat convèncer noms potents per cridar l’atenció dels teleespectadors: Albert Rivera, Cristina Cifuentes, Rocío Flores… 

Telecinco comença a fer públics els noms dels primers concursants confirmats:

1. Albert Barranco, concursant de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’. El programa de cites ha confirmat que l’extronista viatjarà fins a Hondures per participar en el reality. Un noi de personalitat molt carismàtica i un autèntic seductor que promet protagonitzar els vídeos més pujats de to.

 

2. Rocío Flores, filla d’Antonio David i Rocío Carrasco. La jove sempre s’havia mantingut allunyada de televisió, fins que el seu pare la va convèncer perquè el defensés durant la seva participació a ‘Gran Hermano VIP’. Ha estat tot un descobriment mediàtic, ja que no té vergonya en criticar la seva mare en directe. Una guerra familiar que acapara molta expectació i de la qual s’espera conèixer més detalls gràcies a les confessions de Rocío Flores a ‘Supervivientes’. El seu serà, segurament, el sou més alt de l’edició, ja que li han promès una autèntica milionada: ni més ni menys que 30.000 € setmanals.

 

3. Beatriz Retamal, guanyadora de ‘GH 17’. Aquesta concursant sí que té experiència en el món televisiu, ja que va convertir-se en guanyadora de ‘Gran Hermano 17’ després d’una convivència plena de controvèrsia. Va barallar-se amb els companys, mentre vivia amb intensitat la seva història d’amor amb Rodri, amb qui va acabar tallant -i explicant en detall com es trobava-. Ara viatja fins a Hondures amb una nova parella, així que caldrà veure si es manté fidel o torna a protagonitzar algun edredoning.

 

4. Ivana Icardi, model i influencer. La concursant de ‘GH Itàlia’ s’ha fet coneguda a Espanya gràcies a criticar a Gianmarco, la seva exparella, que l’hauria “enganyat” de la mateixa manera que ha fet amb Adara. 

 

5. Nyno Vargas, cantant. Un dels artistes de moda entre els més joves, arriba a l’illa aquest fan del reggaeton i el flamenc.”Estic desitjant començar aquesta nova aventura i que vosaltres m’acompanyeu”, afirma.

 

6. Vicky Larraz, cantant i presentadora de televisió. La cantant del mític grup ‘Olé Olé’, amb una carrera molt exitosa durant els anys 80, torna a televisió com la sisena concursant confirmada de ‘Supervivientes’. Amb molt de carisma i encara més caràcter, Vicky viatja a Hondures amb la intenció de convertir-se en la revelació del concurs als seus 57 anys.

 

7. José Antonio Avilés, periodista del cor. El jove, de només 23 anys, treballa a ‘Viva la vida’. El magazín ha estat el seu trampolí al món de la televisió, que el fa ser conegut després d’anys en la premsa rosa. De parlar de tafaneries, a concursar a ‘Supervivientes’.

 

8. Hugo Sierra, guanyador ‘GH Revolution 2017’. Va donar-se a conèixer gràcies al reality de Telecinco, encara que és ara quan més es parla d’ell gràcies a la seva relació amb Adara. La mare del seu bebè li ha posat les banyes públicament a ‘GH VIP’, el que ha derivat en una ruptura molt mediàtica. 

 

9. Alejandro Reyes, fill d’Ivonne Reyes i Pepe Navarro. El jove vol donar-se a conèixer després d’anys amagat per la seva minoria d’edat. El jutge va dictaminar que, efectivament, és fill de Pepe Navarro perquè el presentador va negar-se a realitzar-se les proves de paternitat. Serà el primer cop que Alejandro col·labori a televisió, el que promet titulars.

 

10.  Jorge Pérez, guàrdia civil. El cos va publicar una fotografia seva a la xarxa en la qual apareixia vestit d’uniforme i la seva vida va canviar radicalment. I és que va rebre una allau de floretes i alabances per la seva figura. El van rebatejar com el ‘guàrdia civil més guapo d’Espanya’, el que li va provocar que el comencessin a demanar que anés a programes de televisió. D’aquí, a acceptar la proposta de Telecinco de convertir-se en concursant de ‘Supervivientes’: “Estic en plena forma, però ho hauré de demostrar”. 

 

11. Jaime Ferre, participant ‘Super shore’ a Itàlia. Es presenta com un “seductor” que pretén trastocar tota l’illa. Monitor de gimnàs i obsessionat pel seu físic, caldrà veure què aporta a la convivència amb la resta de participants.

 

12.  Antonio Pavón, torero. Telecinco ha fet oficial el fitxatge d’Antonio, el torero espanyol que va fer-se un nom dins d’aquest món en les places de toros del Perú. El 2015 va canviar els toros pels realities després de negar-se a matar un toro després de la correguda de bous. Aquí a Espanya va fer-se famós en dir-se que havia mantingut una relació amb Mónica Hoyos i també amb Míriam Sánchez. 

 

13. Elena Rodríguez, la mare d’Adara de ‘GH’. L’esportista va donar-se a conèixer mediàticament arran de la participació de la seva filla a ‘Gran Hermano VIP’, una experiència en la qual va ser infidel al pare de la seva filla, Hugo Castejón, que també participa en aquesta edició de ‘Supervivientes’. Això vol dir que Elena participarà amb el pare del seu net, que actualment no es parla amb la seva filla perquè ha tornat amb l’amant. 

14. Cristian Suescun, germà de Sofía Suescun. Un noi molt tímid que ha defensat la seva mare a diversos platós i que ara busca aconseguir més fama sense elles dues. Com a curiositat, cal destacar que va ser xòfer de Kiko Matamoros, per la qual cosa és probable que conegui tafaneries del col·laborador de ‘Sálvame’.

 

15. Fani, de ‘La isla de las tentaciones’. Serà, de ben segur, una de les protagonistes d’aquesta nova edició de ‘Supervivientes’. D’illa en illa i amb cada cop més fama, la famosa Estanía ha estat una de les revelacions del nou reality de Mediaset, així que s’espera que torni a acaparar tota l’edició. Sembla que continua la relació amb Christofer, així que tothom estarà atent a si torna a ser-li infidel públicament.

 

16. Yiya, exconcursant de ‘Un príncipe para tres princesas’. La model va donar-se a conèixer gràcies al reality de Cuatro, en el qual va captivar amb la seva estètica pin-up: sensualitat i pentinats treballats. 

 

17. Ana María Aldón, dona d’Ortega Cano. La dissenyadora s’ha guanyat un lloc en les revistes del cor gràcies a la seva relació amb el torero Ortega Cano, amb qui surt des del 2012. Pocs mesos després de fer-se oficial la relació es va quedar embarassada de José María, el fill de set anys que tenen en comú. El seu fitxatge és una autèntica sorpresa, ja que ha aparegut a televisió en comptades ocasions. 

Nou comentari