Sonsoles, examant d’Antonio David, envia un comunicat on anuncia una dràstica decisió

La dona assegura que té un "estat de nerviosisme, ansietat i impotència" per tot el ressò mediàtic

El nom de Sonsoles és un dels noms que més s’ha sentit aquests darrers dies a televisió. Ha estat després que Rocío Carrasco hagi explicat que el seu exmarit, Antonio David Flores, va fer-li el salt amb aquesta noia. Des de llavors, tots els mitjans de comunicació la busquen i volen entrevistar-la.

Però Sonsoles no vol ser un personatge públic i per això ha enviat un comunicat de tres pàgines a Telecinco en les quals revela com es troba i quina és la decisió dràstica que ha pres en veure’s embolicada en aquesta polèmica.

En el text, Sonsoles arriba a dir que té un “estat de nerviosisme, ansietat i impotència” per tot el ressò mediàtic i considera que s’està vulnerant el seu dret a l’honor i a la intimitat i que tot això està repercutint en el seu entorn: “Vol parar-ho tot i continuar sent anònima”.

L’examant d’Antonio David considera que, arran de les declaracions de Rocío Carrasco, s’han fet judicis de valor que han perjudicat a la seva dignitat, prega que s’acabi immediatament la intromissió il·legítima a la seva privacitat i anuncia que prendrà mesures legals si la seva petició no és respectada pels mitjans de comunicació.

Sonsoles també confessa que està vivint un autèntic calvari i denúncia que s’han utilitzat imatges i declaracions d’ella sense el seu permís. Tot això li està provocant un estat de nerviosisme del qual no aconsegueix sortir. Alhora, no vol que es difonguin més continguts de la seva vida íntima i vol continuar sent una persona anònima.

Nou comentari