El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sofía Suescun i Kiko Jiménez surten a sopar i acaben a l’hospital
  • CA

Era dissabte a la nit i els televisius Sofía Suescun i Kiko Jiménez van decidir sortir sopar. Ho van fer acompanyats de la mare d’ella, Maite Galdeano, la seva parella, i el germà també d’ella, Cristian Suescun. Tots dos es van encarregar de penjar les imatges a les seves xarxes socials, i un dels plats que van menjar van ser ostres. Però quan van acabar de sopar, es van començar a trobar malament, i la parella va decidir anar a l’hospital.

El propi Kiko ho va explicar en una story al seu Instagram: “La nit s’ha complicat i la veritat és que no em trobo gaire bé. Ja us aniré explicant, perquè anem de visita a urgències”, va dir. Però van passar les hores i Kiko no va donar cap altra informació. També Sofía va penjar una fotografia a les stories on es veia l’entrada d’urgències de l’hospital, amb una emoticona d’una cara vomitant.

Kiko Jiménez explica a Instagram que no es troba bé i que va a urgències

I fins aquí matí els seus seguidors no han sabut res més d’ells. Però finalment, cap al migdia, Sofía Suescun ha penjat una foto a les stories on se la veia al llit amb el seu gat a sobre -i amb Kiko al costat- i ha explicat: “Quina mala nit hem passat vomitant. No he dormit gens. Sort que és diumenge”. Així que tot sembla indicar que el problema va ser una intoxicació alimentària, o alguna cosa semblant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa