Serrat cancel·la el sis pròxims concerts de la seva gira ‘Mediterráneo da capo’ per una laringitis

El cantautor havia d'actuar demà dimarts 31 de juliol al Festival Jardins Terramar de Sitges i el 6 d'agost al Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols

 

Joan Manuel Serrat s’ha vist obligat a cancel·lar els sis pròxims concerts de la seva gira ‘Mediterráneo da capo’ per una “laringitis aguda”. El cantautor havia d’actuar demà dimarts 31 de juliol al Festival Jardins Terramar de Sitges. Es tracta del primer dels concerts afectats i també s’han suspès els recitals previstos a Torrevieja (2 d’agost), Tarragona (4 d’agost), Porta Ferrada (6 d’agost), Starlite (8 d’agost) i Jerez (10 d’agost). Està previst que Serrat reprengui la seva gira ‘Mediterráneo da capo’ el pròxim 8 de setembre a Palma de Mallorca i continuï el calendari de concerts previstos a setembre arreu de l’estat espanyol. Als mesos d’octubre i novembre la gira es traslladarà a Amèrica i tancarà l’any amb els concerts programats a Madrid (12 desembre, al WiZink Center) i Barcelona (18 i 19 desembre, a l’Auditori del Fòrum).

 

L’organització del Festival Jardins Terramar de Sitges ha informat que en els pròxims dies s’obrirà el termini de devolució de l’import de les entrades adquirides a través dels mateixos canals de compra oficials del festival. Si les entrades han estat adquirides via online els imports seran retornats automàticament en els pròxims dies, i en el cas de les entrades comprades a la taquilla del Festival o a la seu del Casino Prado, els imports seran retornats a la taquilla del Festival fins al dia 6 d’agost. Tot i l’absència de Serrat, el Jardins de Terramar obrirà demà les seves portes a les 20.00 hores amb accés gratuït per gaudir de les actuacions previstes a l’Escenari Village amb l’actuació de Blutopia 3 i a l’Escenari Arts Escèniques amb Melissa Marín, i de la zona gastronòmica del Village a càrrec de Vilaplana i el restaurant de la xef Fina Puigdevall.

Nou comentari