El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Santiago Segura: “He perdut 46 kg a força de patir molt”
  • CA

Santiago Segura també és un exemple pel que fa a la pèrdua de pes, tenint en compte els quilos que ha baixat en els últims anys. Ara n’ha tornat a parlar en una gala que presenta la iniciativa ‘Obesidad Cero’ del Doctor Lopez-Nava, una iniciativa a la qual ha volgut donar suport.

En una conversa amb ‘Europa Press‘, ha confessat que ha arribat a perdre 46 kg: “He tingut moltes oscil·lacions de pes, però quan he estat més gras ha estat a ‘Torrente’, quan pesava 46 kg més que ara”. 

Santiago Segura en una foto d'arxiu del 2011 : Europa Press

Santiago Segura en una foto d’arxiu del 2011 / Europa Press

Què s’ha de fer per perdre tant? Segons el director de cine, “patir“: “És un món molt dur de patiment. Es tracta d’ingerir menys calories de les quals consumeixes, cuidar quin tipus de calories són, fer exercici… Una sèrie de coses que dius ‘mare meva’. És una qüestió de salut, jo tenia condropaties, condromalàcies, el cartílag destrossat… Tot el cos pateix i la gent no sap fins a quin punt l’obesitat és una malaltia”.

“Hi ha gent amb sobrepès que només es preocupa per l’estètica, però també t’has de preocupar per l’infart, diabetis, 13 tipus de càncers que estan relacionats amb l’obesitat…”, explica. “Ara vestit no estic malament. Jo estava obsessionat abans, perquè les rosques? sortien per totes bandes”. 

Santiago Segura rep la medalla d'or Europa Press

Santiago Segura rep la medalla d’or / Europa Press

Va arribar a pesar 116 kg, el que ara ha deixat enrere. Això sí, segueix atent: “El problema de les dietes és que et diuen que tenen efecte rebot, però no. No és efecte rebot, és que tu menges malament”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa