El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’actor Santi Rodríguez preocupa en parlar dels infarts que ha patit recentment
  • CA

Santi Rodríguez ha estat l’últim convidat de Toñi Moreno a Un año de tu vida. L’actor i humorista, conegut pel seu paper a 7 vidas, actualment se centra en el teatre. És el protagonista d’una obra basada en l’infart que a patir el 2018, un ensurt que el va fer viure una experiència molt traumàtica.

L’intèrpret ha emocionat la presentadora en revelar que aquest infart no ha estat l’únic que ha patit recentment: “He tingut altres ensurts, sí… He estat bastant fotut amb el tema. Vaig estar molt malament, de fet… Encara no sé si em veuré amb forces d’explicar-ho”.

Santi reconeix que ha patit diversos microinfarts, encara que han estat dos els més forts. El primer, un infart a la melsa mentre conduïa. I després, una parada cardiorespiratòria just abans de començar una representació teatral: “Havia passat gairebé un any des de l’altre infart. Vaig caure rodó a terra”. En aquest segon infart, l’actor revela molt seriosament que va viure una experiència paranormal: “Em vaig veure a mi mateix des de dalt, Toñi. No és broma. Vaig adonar-me que moria i només et diré que vaig sentir molta pau perquè vaig notar que la meva mare i la meva tieta m’estaven esperant. Jo ja sé què hi ha després i això reconforta, em tranquil·litza saber que estan allà i que m’esperen coses maques”.

Fes-hi clic per veure el vídeo / Canal Sur

Des de llavors assegura que no té por a la mort: “Tampoc no tinc pressa, perquè encara he de viure moltes coses, però ja no tinc por. I ho explico amb normalitat, encara que sembli una bogeria, perquè estic convençut que és cert que vaig viure aquell moment”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa