El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Incendi a ‘Sálvame’: Mila Ximénez declara la guerra a Gema López
  • CA

Que hi hagi tensió a ‘Sálvame‘ no és gens estrany. Cada tarda es viu una nova discussió entre els col·laboradors, que es dediquen insults greus sense miraments. L’última polèmica ha tingut com a protagonistes Mila Ximénez i Kiko Hernández, que traïen Chelo García Cortés en assegurar que els hi havia demanat diners. Aquest atac a la companya, que no pot defensar-se perquè es troba concursant a ‘Supervivientes’, va enfadar molt els altres col·laboradors. Entre els més indignats? Gema López, que va declarar la guerra a Mila pel que havia fet a Chelo.

Van mantenir una discussió molt forta, el que va provocar una tensió entre elles que seguia latent durant el programa de l’endemà. Aquest dijous, de fet, ha acabat esclatant tot amb un final trist: “A Gema li vaig dir ahir al vespre que no som compatibles, no som amigues i deixarem de dissimular. No ens suportem”, deixava caure Mila més contundent que mai. Però aquesta bomba no va quedar aquí.

Mila Ximénez i Gema López Telecinco

Mila Ximénez i Gema López, enfadades /  Telecinco

A Mila no li hauria agradat que Gema l’acusés d’haver actuat amb maldat, el que l’hauria fet adonar-se que no serveix de res mantenir un paperot: “No he de parlar res més amb ella. No vull que dissimulem més. No vull fiscals generals de l’estat que diguin si he tingut bona o mala tarda. Hauran de ser els directors, però un company no em pot llegir la cartilla per fer la meva feina. El màxim que puc demanar després de deu anys de feina és respecte a la feina que faig. Ahir no ho vaig passar bé. M’ha passat per sobre un camió de la brossa, però ningú no m’ha de dir què he de dir. Si tant estimen a Chelo algunes…”.

Mila, a 'Sálvame'

Fes-hi clic per veure el vídeo / Telecinco

Un discurs que va continuar de manera ben contundent: “Penedir-me, sincerament no. L’expressió era que jo era una “porca” i que s’ho volia explicar a Marta. No sé si és veritat, però Chelo no m’ho va negar. Seguiré fent la meva feina, donant la meva opinió i a partir d’ara, no comentaré res del concurs. Vull que vingui el més tard possible perquè així potser amb l’estiu ja ens veiem al desembre. Que segueixin Chelo i Marta pel seu camí”. 

Una situació que fa una mica més insostenible la situació al plató de ‘Sálvame’. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa