‘Sálvame’ humilia una tertuliana amb un joc molt cruel sobre els seus errors

Lydia Lozano és la riota de Sálvame des de fa molt de temps. La col·laboradora s’omple les butxaques gràcies al seu lloc de feina, però molts es pregunten fins a quin punt li val la pena deixar-se humiliar d’aquesta manera. Aquests últims dies l’estan deixant en evidència per haver anunciat la mort d’un torero que és mort des de fa més de set anys. Un lapsus greu que ha donat ales al programa del cor per crear una secció nova que té com a únic objectiu mofar-se d’ella i desacreditar-la encara més.

Es tracta de El muerto justo, una part del programa en el qual diran el nom d’un famós i ella haurà de dir si creu que és viu o és mort. Una pràctica surrealista i encara més cruel que deixa clar la zero empatia i la mala fe del programa. Ella, en comptes de queixar-se, ha acceptat el repte encantada i tots els seus companys estan ansiosos de poder jugar-hi.

Però això no és tot, i és que durant el programa d’aquest dimecres, emetien un vídeo que recuperava algunes de les pífies més escandaloses de la periodista. Una nova humiliació que la forçava a demanar perdó: “Vaig tenir un lapsus, un error. He demanat perdó, però si voleu em cremo a mi mateixa… No ho hauria d’haver dit, d’acord”.

Lydia Lozano, protagonista d’una secció cruel de Sálvame / Telecinco

Un perdó que no satisfeia prou a la direcció de l’espai, que etzibaven: “Has tingut tot el dia per contrastar la notícia, només t’hauria costat tres segons comprovar-ho. Prefereixes tirar-te a la piscina abans que cap altra cadena et robi la informació. Tu, com a periodista Pulitzer, sempre encaixes bé les burles dels companys”. Una crítica cruel rere una altra que torna a col·locar Lydia en el centre de la diana dels companys.

Comentaris

    ciutadà 07/05/2021 8:25 am
    Qui no vulgui pols que no vagi a l'era
    DUI 06/05/2021 7:02 pm
    DUI

Nou comentari