Error garrafal a ‘Sálvame’: anuncien la mort d’un famós… que fa anys que és mort

Lydia Lozano ha creat un gran ensurt en fer pensar que es referia al seu fill

Les informacions falses i les fake news són part del dia a dia de Sálvame. Ara bé, feia temps que un col·laborador no la feia tan grossa. Lydia Lozano anunciava en directe aquest dilluns la mort del torero José María Manzanares: “Ha mort Manzanares aquest matí”. El problema? Que ell està mort des del 2014, per la qual cosa els companys pensaven que es referia al seu fill.

Quan li preguntaven si es referia al pare o al fill, ella ràpidament responia que es referia al pare… el que la deixava en evidència: “Però si fa un munt d’anys que és mort! Se m’ha sortit el cor del pit pensant en què et referies al fill. Truca per confirmar que no és el fill, corre”. La germana del torero enviava un missatge al programa en el que negava que José Mari estigui mort: “Diu que ahir mateix va participar en una correguda de bous i que pobre Lydia, que hauria llegit una notícia falsa”.

Un gran ensurt que enfadava moltíssim els seus companys: “Has de tenir més rigor, Lydia. Entre els que matem i els que ressuscitem… Has de contrastar la notícia abans de donar en directe la notícia de la mort d’una persona!”. Lydia, molt avergonyia, reconeixia l’error i demanava perdó a la família: “Ha sortit la notícia a Google aquest matí i he pensat que es referia al fill. Vull demanar perdó a Jose Mari i a tota la família Manzanares”.

Lydia Lozano la fa grossa en directe a Sálvame / Telecinco

Un error molt greu que torna a deixar en evidència la tertuliana i també al programa.

Nou comentari