El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Jorge Javier, furiós contra una companya: “Malcriada, irresponsable i analfabeta”
  • CA

Anabel Pantoja segueix de baixa després de l’operació de menisc a la qual va sotmetre’s per culpa d’un accident de surf. Això no ha impedit que el programa on treballa, Sálvame, hagi intentat posar-se en contacte amb ella cada dia per interrogar-la sobre la guerra familiar que manté la seva tieta i el seu cosí. Anabel no ha volgut posicionar-se ni explicar res al respecte, el que ha enfadat molt Telecinco i també el presentador Jorge Javier Vázquez. Durant el programa d’aquest dilluns, de fet, ha carregat contra la seva companya d’una manera brutal.

Jorge Javier Vázquez contra Anabel Pantoja Telecinco

 Telecinco

“És una irresponsable i una malcriada“, ha arribat a dir. Però no content amb això, ha continuat en el seu atac: “Puc perdonar i, fins i tot entendre, l’analfabetisme en el seu cas. El que no comprenc és que es porti malament amb gent que l’ha tractat bé. Això em costa molt d’oblidar. Precisament ella, que té com a cognom Pantoja i que treballa a Mediaset, hauria de venir aquí amb la boca tancada i gairebé agenollada. De fet, crec que si tingués una mica d’honestedat, hauria de deixar Mediaset. Llavors ja podries criticar”.

El missatge no pot ser més contundent, una crítica amb la qual deixa clar que creu que Anabel no acaba d’entendre què significa treballar a Sálvame: “Que què estem fent? Televisió. El que li passa a Anabel és que es pensa que això és gratis i fàcil, doncs no senyor. Això és treballar i també patir. Hauria de ser conscient de tot això i venir aquí amb més humilitat. Tenint en compte el teu currículum, estàs guanyant una gran quantitat de diners que, si et pares a pensar, és indecent si pensem en les virtuts que tens per treballar. Hauries de saber que tens un sostre de vidre i que tensar la corda no està bé. Recapacita perquè això un dia es trencarà i ningú no et salvarà”.

Jorge Javier Vázquez critica Anabel Pantoja Telecinco

 Telecinco

“Tens una desconnexió absoluta amb el món real i necessites una dosi de realitat, perquè em sembla que viu en un món que quan et fotis l’hòstia… I tens tots els números. A veure quines mans tens per treure’t d’allà”, etzibava amb mala bava. Un discurs que de ben segur que tindrà una resposta no massa agradable. 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 10, 2020 | 11:43
    Ramon novembre 10, 2020 | 11:43
    471

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa