El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rosa López celebra els 40 anys amb un ‘topless’ artístic molt comentat
  • CA

Rosa López sempre serà recordada com la guanyadora de la primera edició d’Operación Triunfo. La cantant ha aconseguit fer-se un lloc en el món de la música gràcies a la seva veu tan potent, així com també el dolç caràcter que mostra en cada entrevista. La cantant és de les més estimades, el que demostren els milers de fans que la segueixen a Instagram.

És habitual veure-la obrir-se en canal per allà, un aparador perfecte per sincerar-se i per mostrar la seva cara més divertida. Com no podia ser d’una altra manera, Rosa ha volgut agrair els missatges de felicitació el dia en el qual ha fet 40 anys.

Com ho ha celebrat? Publicant una fotografia molt sensual en la qual aplaudeix el seu estat físic ara que ha arribat al canvi de dècada. Guapa i impressionant, comparteix una foto en topless artística i elegant alhora.

“Sempre he sentit allò que quan s’arriba a l’edat dels 40 és la millor època per gaudir. Doncs ja està, fet! Aquí estem! Preparadeta i amb els braços i el cor oberts com sempre per no variar. Aniré explicant al llarg dels anys que ens queden, que estic segura que estarem juntets. Aquest és el millor regal d’aniversari. Gràcies a tots per fer que complir anys sigui encara més especial”, escriu.

Tot, abans de treure a la llum una novetat important: “Estic emocionada perquè amb el meu equip traurem un segell propi per primer cop, el nou disc que estem cuinant amb moltes cançons. Per mostrar-vos sempre el respecte i l’amor, per vosaltres. Sou màgia pura. Gràcies”. La resposta ha estat unànime, amb moltíssims aplaudiments pel seu atreviment i per una nova aventura que tot just comença.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa