El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rocío Flores exigeix a la cúpula de Telecinco que no se l’esmenti en la separació del seu pare
  • CA

Dies complicats per a Antonio David Flores, Olga Moreno i Rocío Flores. La filla de l’exguàrdia civil i de Rocío Carrasco estaria vivint els seus dies més difícils, després que la revista ‘Lecturas’ revelés que el seu pare i Olga se separen després 21 anys de relació. I la mateixa revista del cor assegura que al dolor de la filla de Rocío Carrasco per la notícia de la separació, s’ha sumat l’angoixa de sentir-se assenyalada per alguns com a còmplice de les presumptes infidelitats del seu pare.

Si el detonant de la ruptura del matrimoni és la suposada relació de la periodista Marta Riesco amb el seu pare, Rocío estaria en una posició molt complicada, ja que una estreta relació d’amistat amb la reportera. Segons ‘Lecturas’, la filla de Rocío Carrasco està enfonsada i no pot suportar la idea que en les tertúlies dels programes de televisió s’insinués que ella havia pogut trair a Olga.

Rocío Flores, en el plató de 'Supervivientes' - Telecinco
Rocío Flores | Telecinco

Després de conèixer-se la notícia de la separació, Rocío va veure que el cercle es feia petit i que eren moltes les veus que apuntaven directament a la seva companya de ‘El programa de Ana Rosa’ com una de les causes de la ruptura. Llavors, va decidir demanar auxili a la direcció de Telecinco. Segons la revista, després que Ana Rosa Quintana confirmés la separació, la jove va viatjar a Madrid

Angoixada, el dijous es va reunir amb Paolo Vasile, conseller delegat de Mediaset, per a demanar-li que se la desvinculés de la polèmica ruptura del seu pare i d’Olga en els programes de la cadena privada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa