El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Novetats en la denúncia de Rocío Carrasco contra Antonio David: “Ara sí que poden reobrir la causa”
  • CA

El documental de Rocío Carrasco va generar moltíssima repercussió mediàtica. Els detalls que va aportar sobre la tempestuosa relació amb Antonio David Flores, el pare dels seus dos fills, va deixar en tan mal lloc el tertulià que el van acabar acomiadant de televisió. L’objectiu de Rocío amb aquests programes era intentar reobrir el cas contra ell, una acusació de maltractament continuat que esperava que un jutge veiés amb millors ulls que en les anteriors sentències. Doncs bé, l’advocada Montse Suárez ha concedit una entrevista a Lecturas en la que assegura que el lletrat de Rocío ha aconseguit les proves necessàries per demanar que es reobri la causa judicial.

“Em consta que l’advocat de Rocío Carrasco ha aconseguit proves per aconseguir la reobertura de la causa. El cas de Rocío no és diferent dels altres, però és exemplaritzant perquè ella és coneguda. Estic convençuda que a través de la justícia es poden canviar hàbits masclistes molt presents encara en aquest món”, explica l’advocada.

Gràcies a l’emissió de la docusèrie han reunit testimonis de molta gent que va presenciar el maltractament a què l’exguàrdia civil la sotmetia: “Presentarem la reobertura, amb testimonis nous que no vaig narrar al seu dia i que pensava que ja no valien pel temps que havia passat”, va assegurar fa unes setmanes. La dona de Fidel Albiac ja ha pres mesures per ella i per totes les dones que lamentablement es troben en la mateixa situació. A més, sembla que també compta amb el suport de moltes associacions com MAMI (associació de víctimes de violència vicària), que reuneix els testimonis de moltes altres mares.

Rocío Carrasco, en una de les entrevistes posteriors al documental / Telecinco

Un judici contra Antonio David Flores que podria complicar encara més la seva situació, actualment sense feina ni diners i amb la imatge pública més malmesa que mai.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa