El Món
Risto Mejide, al capdavant d’un innovador programa que barrejarà ‘Polònia’ i ‘Sálvame’

Risto Mejide ha rebut el millor dels regals d’aniversari, Mediaset li ha ofert presentar un late night a Cuatro el dia que fa 44 anys. La cadena segueix apostant pel publicista i ara ho demostra amb un projecte nou molt innovador. Així ho assegura ‘Yo Tele‘, que avança en exclusiva que dues de les productores catalanes més importants han arribat a un acord històric: la de Toni Soler Minoria Absoluta i la d’Òscar Cornejo de ‘Sálvame’ La Fábrica de la Tele treballaran juntes.

 

Estan preparant un programa diari que pretendrà fer una barreja dels exitosos ‘Sálvame’ i ‘Polònia’ cada nit, una idea difícil d’imaginar però ben explosiva. Hi haurà col·laboradors, seccions ben diverses i entrevistes. Tot, amb Mejide al capdavant i amb l’objectiu d’ajudar Cuatro a enlairar-se després d’un munt de fracassos.

 

Risto Mejide
| Cuatro

 

Sembla que Paolo Vasile s’ha adonat que el sobtat intercanvi que va fer entre Emma García i Toñi Moreno és insuficient. La simpatia de l’andalusa agrada als teleespectadors de la segona cadena del grup, però amb això no aconsegueix que la mitjana d’audiència sigui mitjanament acceptable. 

 

La franja de la nit és en la que Cuatro destaca menys, precisament. La competència és ferotge, amb la qual cosa el repte d’aquest nou programa és majúscul. Repassar l’actualitat en clau d’humor està molt vist, però funciona. Es desenvoluparà bé Risto en aquesta nova aventura televisiva? Perquè és ben diferent del que ha fet fins ara… Cal veure si pot combinar-ho amb les gravacions de ‘Got Talent’, el talent en el qual també col·labora. Sigui com sigui, de ben segur que és d’allò més feliç davant del futur professional que l’espera. 

 

 

Els primers dies seran claus, això està clar. Han avançat que faran entrevistes a personatges d’actualitat, així que cal veure si l’equip de producció és capaç de tancar convidats potents per captivar l’audiència. Aconseguiran fer mal als competidors? De moment no se sap ni el nom ni la data d’estrena, ja que Mediaset no s’ha pronunciat al respecte. Amb què ens sorprendran?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa