El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amistat sorpresa: el rei Joan Carles, menjant marisc amb Sarkozy
  • CA

El rei Joan Carles viu des de l’estiu passat aliè a l’agenda oficial, en haver-se retirat de la vida pública. L’emèrit gaudeix de la bona gastronomia, viatja, fa regates i assisteix a partits de futbol. Una bona vida que s’ha evidenciat durant aquest dimecres, quan l’han enxampat dinant en un restaurant molt prestigiós abans d’anar al camp del Madrid per veure des de tribuna del partit de Champions.

Vanity Fair‘ treu a la llum que Joan Carles hauria dinat en una companyia sorprenent: ni més ni menys que amb Nicolas Sarkozy. L’expresident de França va reunir-se amb el rei durant un dinar ben copiós, amb marisc de molt bona qualitat.

No se sap el motiu d’aquesta reunió ni si havien quedat per dinar en moltes més ocasions. Durant les seves reunions sempre havien demostrat molt bona sintonia, una bona relació que encara mantindrien.

Bona sintonia entre el rei Joan Carles i Sarkozy Europa Press

Bona sintonia entre el rei Joan Carles i Sarkozy / Europa Press

I d’aquest dinar, com dèiem, al Bernabéu per assistir al partit de Champions del Reial Madrid. Va veure perdre l’equip local, que va encaixar dos gols del Manchester City. El rei Joan Carles va estar acompanyat de Florentino Pérez, José María Aznar o Ana Botella. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa