El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El rei Joan Carles, amagat després de l’escàndol: “Zarzuela no sap on és”
  • CA

El rei Joan Carles és l’home més buscat pels paparazzi en aquests moments. Des que sortís a la llum l’escàndol financer que posava en perill la impunitat del seu fill, que s’està amagant. Ningú no sap on s’amaga l’emèrit, que no s’ha pronunciat malgrat que el rei Felip reconegués públicament en un comunicat que és conscient que ha comès irregularitats financeres, un motiu pel qual decidia retirar-li l’assignació pública i renunciar a l’herència.

Seria comprensible que Joan Carles volgués ocultar-se de la premsa en aquests moments tan delicats, però hem de tenir en compte que tot el país es troba en quarantena per la crisi del coronavirus. Les autoritats sanitàries ens insten a quedar-nos a casa, però el Rei no està a La Zarzuela.

On és? ‘Vanitatis‘ ho ha preguntat directament a la Casa Reial, que ofereixen una resposta que obre molts interrogants: “No disposem d’aquesta informació“. Com pot ser que la Casa Reial no sàpiga on està realitzant la quarantena el rei emèrit? També han descartat que es trobi a Sanxenxo, ja que la casa del seu amic Pedro Campos està buida. 

 Europa Press

I què passa amb la reina Sofia? D’ella se sap que ha estat aquests últims dies a Madrid, on està reclosa per seguretat de la mateixa manera que els reis Felip i Letícia i les nenes. Acabarà sortint del seu amagatall, el rei Joan Carles?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa