El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Sánchez Silva denuncia la família de l’exmarit: “M’assetgen i m’amenacen”
  • CA

La mort de Mario Biondo encara no està resolta. Han passat set anys des que es trobés el cadàver del marit italià de Raquel Sánchez Silva, el que va catalogar-se de suïcidi després de tres autòpsies. El problema? Que la família del càmera continua immersa en una batalla judicial per demostrar que el van assassinar. La guerra signa un capítol nou aquesta setmana, segons Vanitatis, que assegura en exclusiva que la presentadora de Telecinco ha denunciat els seus antics sogres com a autors d’una “campanya d’assetjament” contra ella que la persegueix set anys després de la mort del marit.

Raquel Sánchez Silva, accidentada TVE

  TVE

“Raquel Sánchez Silva segueix sotmesa a una campanya d’assetjament a la xarxa amb l’ajuda del canal italià de Mediaset. Interposa denúncia contra les persones administradora dels perfils d’Instagram i Facebook per un delicte d’odi, d’amenaces, de calúmnies i d’injúries”, descriu la denúncia. Es queixa que l’acusin d’ocultar informació rellevant sobre la mort del marit quan no és la responsable directa. El problema? Que la família de Biondo publica a Facebook i Instagram informacions ofensives que “assetgen i pressionen” la presentadora.

Ha interposat ara aquesta demanda perquè el passat 5 d’octubre el canal italià Italia 1, propietat de Mediaset, va emetre l’edició especial d’un programa que tractava sobre el cas del seu marit. “Mario Biondo, un suïcidi inexplicable”, es titulava. Raquel Sánchez Silva també els denuncia a ells, tenint en compte que considera que van oferir un relat “sensacionalista, ple de mentides i tergiversacions”. El resum de l’emissió? Que el programa propagava que la mort de Mario Biondo no va poder ser un suïcidi sinó un assassinat i que Raquel Sánchez Silva és sospitosa d’aquesta mort.  

Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo Europa Press

 Europa Press

Arran de l’emissió d’aquest programa, la presentadora hauria començat a rebre missatges amenaçadors, injuriosos i fustigadors contra ella. Segons Raquel, aquesta campanya d’assetjament s’hauria iniciat en un perfil de Facebook que promou, precisament, la família del seu marit: “Gairebé podríem dir que es tracta d’un grup creat única i exclusivament per denigrar Raquel Sánchez Silva”, asseguren en la denúncia. 

El mitjà s’ha posat en contacte amb la mare de Mario Biondo, que deixa clara la postura de la família: “Raquel pot posar totes les denúncies que vulgui, això no impedirà que fem justícia al nostre Mario que va ser assassinat. El programa de televisió va dir la veritat, una veritat que òbviament li fa mal a ella. En el grup de Facebook, a més a més, no escrivim res en la seva contra que no sigui la veritat”. Una història digna de pel·lícula que està lluny de solucionar-se. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa