El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel del Rosario explica per què li han extirpat els implants dels pits
  • CA

Raquel del Rosario ha rebut molts comentaris darrerament per un canvi físic que no ha passat desapercebut pels seus seguidors. La cantant d’El sueño de Morfeo ha acabat compartint una imatge amb la que confirma que, efectivament, ha passat per quiròfan. Ha estat una operació estètica en la que s’ha extirpat els implants mamaris que es va posar el 2008: “El meu pit no ha desaparegut, el que han desaparegut són els implants que vaig decidir posar-me fa tretze anys. Els motius que m’han portat a prendre aquesta decisió han estat diversos, però el principal ha estat tenir un acte d’honestedat amb la Raquel que sóc ara. Feia molt de temps que sentia la necessitat de fer-ho, però anava endarrerint la idea per no haver de passar de nou per un quiròfan”.

Un dia hauria trobat a Instagram el post d’una noia que mostrava el seu cos durant la lluitat contra un càncer associa a aquests implants. Raquel reconeix que va llegir una frase que va impactar-li molt: “Col·loquem aquestes bombes de rellotgeria sobre el nostre pit i el nostre cor“, deia. La cantant assegura que no va poder dormir aquella nit i que gràcies a aquella història va descobrir un munt de dones que havien tingut problemes de salut per culpa d’aquests implants: “Aquella mateixa setmana vaig buscar una clínica per extreure’ls del meu cos. Sí, era conscient que aquella zona no seria la mateixa després de tants anys portant-los, més dels quatre de lactància en total, però a la balança sense dubte pesava més la seva salut i l’acte de coherència amb mi mateixa”. El doctor li hauria dit que un d’ells estaria pressionant lleugerament les seves costelles, el que va fer que s’adonés que havia pres la decisió correcta.

Raquel de Rosario ha volgut compartir aquesta experiència per intentar ajudar altres dones: “Si aquella noia no hagués compartit la seva, potser jo no m’hauria atrevit a fer un pas amb el que no puc estar més contenta i agraïda”. Un missatge que acabava amb una dedicatòria cap a totes aquelles dones que reben comentaris sobre el seu físic: “Recorda que els pits només tenen una funció natural en el nostre cos, que és la d’alletar. La resta és una invenció nostra. Ets perfecta”.

Un acte d’honestedat que ha agradat molt als seus seguidors, que ràpidament l’han omplert de felicitacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa