El fill de Raquel del Rosario, a punt de morir per l’atac d’un puma

Raquel del Rosario és coneguda mediàtica per haver estat la vocalista del grup El sueño de Morfeo i per sortir durant un temps amb el pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso. Ha passat una dècada des que deixés aquesta vida enrere i es traslladés a Califòrnia amb el director de fotografia Pedro Castro. Mare de dos fills, la cantant es manté en un segon pla i pràcticament no comparteix res de la seva vida privada. Aquest diumenge, però, ha deixat l’hermetisme de banda per compartir una història que ha deixat els seus seguidors sense paraules. Un dels nens va patir un accident el 26 d’agost que podria haver estat fatal, ja que va ser atacat per un puma.

Ella mateixa relata com va passar en un text colpidor que acompanya d’una fotografia que mostra les cicatrius que encara té el seu fill a l’esquena: “”Uns mil·límetres més i no ho hauria aconseguit” van ser les paraules del doctor. Vaig saber llavors que el seu àngel no havia marxat, que va ser allà per sostenir aquells mil·límetres que separaven la vida de la mort”. El nen havia sortit al jardí per recollir fruita de l’arbre quan Raquel hauria sentit un crit que assegura que encara ressona en el seu cap: “Un puma d’havia llançat sobre el meu fill i l’estava ferint amb les seves urpes. Encara avui no puc entendre com vaig travessar el jardí en mil·lèsimes de segon i d’on provenia la força que em va fer colpejar el puma amb els meus punys fins a treure’l de sobre del meu fill. Pedro va aparèixer en aquell moment, d’igual manera que un segon puma. Vam aconseguir entrar a casa sense més incidents, vam alertar els veïns i vam anar cap a l’hospital. Tota la força que m’havia envaït aquell matí va esfumar-se quan el vaig veure sortir de la cirurgia. Em va envaïr la por. Si algú m’hagués dit, veient el seu estat, que tres dies després sortiria corrents de l’hospital mai no l’hauria cregut”. En tornar a casa, s’haurien trobat la urbanització plena de premsa. Els veïns els haurien portat cartes, regals i menjar.

I què va passar amb el puma? “Van arribar les autoritats a casa i van descobrir que el puma seguia en el meu jardí hores després. Seguint el protocol que dicta la llei de Califòrnia, es van veure obligats a sacrificar-lo. Ens hauria agradat que el desenllaç amb l’animal fos un altre, però aquesta decisió no ens corresponia a nosaltres. Des de la finestra vaig veure com l’altre puma, que resultaria ser el seu germà, tornava al jardí amb la mare. Ella va col·locar-se al costat del cos sense vida del seu fill i vam intercanviar una mirada de dolor que mai no oblidaré. Vaig sortir de casa amb el cor trencat i un munt de sentiments per tot el que havia passat, però en aquells moments només podia pensar en protegir a Leo i estar a prop de Mael, l’etern i irremeiable amant dels animals”.

Raquel del Rosario relata el malson que ha viscut per l’accident que ha patit el fill / Instagram

Un accident que podria haver acabat en tragèdia i que Raquel del Rosario aprofita per sincerar-se amb els seus seguidors. Han viscut un infern, però afortunadament la recuperació del petit està sent ràpida i satisfactòria. Els queda l’ensurt en el cos i l’etern agraïment als metges i a la valentia que han salvat el seu petit.

Nou comentari