El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Toni Acosta defensa Raphael amb un atac ferotge contra Anabel Alonso
  • CA

El concert de Raphael d’aquest cap de setmana ha generat moltíssima repercussió. No ha agradat gens que es congreguessin 5.000 persones en un espai tancat, un aforament que complia amb les mesures sanitàries però que igualment ha indignat a bona part de la població. Els famosos també s’han mullat, el que ha permès que veiem alguns personatges coneguts molt crítics amb el cantant i el govern que ho ha permès. Entre els més contundents, Anabel Alonso. L’actriu escrivia un tuit ple d’ironia en el qual lamentava que es permeti aquest concert però no un sopar de Nadal amb la família: “Si convido Raphael al Nadal, podem reunir-nos fins a 5.000 persones, no?”. Aquest dard enverinat ha encès la també actriu Toni Acosta, que ha volgut defensar l’avi dels seus fills amb un atac directe cap a Anabel.

I com ho ha fet? Amb un parell de publicacions a Instagram: “Estimada Anabel Alonso, si la teva casa mesura el mateix que el Wizink Center i prens les mateixes mesures de seguretat que en el concert, guarda’m tres llocs, si us plau, que anirem els meus fills i jo. Gràcies per la teva generositat. Bon Nadal”. Poc després, publicava una imatge de la sala de concerts i ironitzava: “Vista aèria de la casa d’Anabel Alonso, en la qual ens reunirà als 5.000 assistents al concert de Raphael el dia de Nadal. A veure què ens cuines, Anabel”.

Un atac sense pietat de l’exitosa actriu espanyola, que no s’ha tallat a l’hora de deixar-la verda. Cal destacar que Toni va ser una de les assistents al polèmic concert i que Raphael va ser el seu sogre durant 13 anys, el temps que va durar el seu matrimoni amb Jacobo. Recordem que junts són pares de dos fills, nets alhora del cantant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa