El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El còmic Pere Aznar confessa que és alcohòlic i que s’està rehabilitant
  • CA

L’humorista valencià Pere Aznar és un dels col·laboradors habituals de Late Motiv, l’espai d’Andreu Buenafuente a Movistar +. En l’últim programa ha estat protagonista d’un dels moments més emotius, quan ha fet una confessió al presentador que ha generat molts aplaudiments. El còmic se sincerava sobre el seu problema amb l’alcohol, del que mai no havia parlat públicament: “He deixat de beure. He deixat de churrar, de pimplar, de bufar, de chufarme i de remojar el gaznate. Li he dit que sí a la Solán de Cabras i que no a Froilán”.

Un to de broma per intentar restar dramatisme a una situació que l’estava començant a preocupar: “La pandèmia ha tingut a veure i sí, la cosa era greu. Durant aquest últim anys vaig acostumar-me a anar al bar sol amb el meu mòbil i uns auriculars per veure sèries. La p… és que he de tornar a veure-les perquè no recordava res del que passava després. Bevia per la meva frustració laboral, per la inestabilitat en la parella i perquè no anava la pàgina web de Renfe”.

Fora bromes, l’humorista reconeixia que va adonar-se que tenia un problema i que va decidir deixar de beure quan era en un tanatori: “Vaig anar a acomiadar-me d’un amic i el problema era que anava de ressaca. El vaig veure i em vaig enfonsar… Vaig anar al lavabo, em vaig mirar al mirall i el primer que vaig pensar era si hi hauria algun bar en aquell poble. Allà em vaig enfonsar i vaig decidir deixar de beure. Tenia un problema i ara fa 67 dies que no bec res“.

Un testimoni honest que, barrejat amb humor, no sembla tan greu com ho és en realitat. El tertulià està lluitant contra el problema després de fer un cop sobre la taula i plantejar-se si, realment, aquella era la vida que volia. A poc a poc assegura que està intentant deixar aquesta etapa enrere, encara que és conscient que el camí encara serà llarg.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa