El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La policia es presenta a casa de Paz Padilla en plena festa d’homenatge al marit mort
  • CA

Paz Padilla ha volgut commemorar el primer aniversari de la mort del marit amb una gran festa aquest cap de setmana. Des del principi li han reconegut que està vivint el dol amb molta fortalesa, el que ha tornat a demostrar en aquesta data tan complicada. La presentadora va convidar un munt d’amics a casa i van fer una festa de disfresses: “Volia que fos com el país de nunca jamás perquè crec que és allà on és ell ara. Tots vam anar disfressats d’alguna persona morta. En el meu cas, vaig escollir Amy Winehouse”.

El problema va ser que la festa es va allargar fins tard i que alguns veïns es van queixar de la música. Una dotació de la policia local va traslladar-se fins a la casa de Paz Padilla, que va ser captada parlant amb ells a la porta del xalet. Pocs minuts després, els agents marxaven després d’advertir-la. Ella mateixa ha explicat què va passar: “Ho estàvem passant molt bé, però sí, la policia va venir dues vegades. Els hi vaig dir que la música no estava tan forta i ells em deien que em posarien una multa. M’era igual, sincerament, perquè jo estava feliç amb els meus amics i sabia que el meu Antonio era allà amb nosaltres. L’amor està per sobre de l’angoixa i el dolor. A més a més que aquells policies són amics meus i només em van advertir que em multarien si no abaixava la música”.

Paz Padilla, al 'Deluxe' - Telecinco
Paz Padilla, al Deluxe / Telecinco

Una situació incòmoda a la que Paz resta importància, tot destacant una altra vegada que segueix enamoradíssima del seu marit i que pretén seguir recordant-lo amb un somriure i no afligida per la seva pèrdua.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa