Paula Vázquez, indignada: “Volen silenciar els morts a residències amb el 8-M”

Paula Vázquez està sent molt activa durant aquest confinament. Mai no ha tingut vergonya a l’hora de manifestar el que pensa, una sinceritat i transparència que també demostra ara. Feminista convençuda, la presentadora gallega ha tornat a denunciar públicament les crítiques que rep el govern per haver permès la manifestació feminista del 8-M.

El seu nom s’ha convertit en tendència arran d’un parell de tuits molt contundents. El primer destacava les morts d’ancians a residències: “El 70% dels morts per la Covid-19 a Espanya són ancians de residències. Dirà la Guàrdia Civil que van acudir al 8-M?”, es pregunta retòricament.

I d’aquí, a deixar clar que està farta de l’extrema dreta: “Estic farta de la utilització que fan del feminisme”. Per la qual cosa insta tothom a signar un manifest de Change.org en el qual anuncies que també vas organitzar la manifestació feminista.

“Volen silenciar això de les residències amb el 8-M però aquí estem les feministes per treure els colors pacíficament. No et deixis manipular més, apaga la tele”, afegeix.  

I, finalment, recorda que el cap de setmana del 7 i 8 de març van celebrar-se moltes més coses a part de la manifestació: “4.000 partits de futbol, 680 de bàsquet, 1.000 d’altres esports, 18.000 misses, congrés de VOX, cines, teatres, concerts i centres comercials. Però per alguns el virus és per culpa de la celebració del dia de la dona el 8-M”. 

Una posició que generat una autèntica allau de comentaris a Twitter. S’ha generat un debat entre partidaris d’aquesta denúncia i detractors, el que torna a encendre la xarxa.  

Nou comentari