El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren detalls sorprenents del divorci de David Bustamante i Paula Echevarría: “Ningú no ho ha sospitat mai”
  • CA

El divorci de Paula Echevarría i David Bustamante va ser tota una sorpresa. Formaven una de les parelles més consolidades i estimades de l’star-sytem espanyol, per la qual cosa molts van quedar-se en la boca oberta en filtrar-se la notícia. Quatre anys després, l’actriu està embarassada del seu primer fill amb Miguel Torres i Bustamante manté una relació amb la ballarina Yana Olina.

Aquesta setmana l’exconcursant d’Operación Triunfo ha estat notícia en saber-se que manté una batalla judicial amb el seu antic assessor. El cantant l’acusa d’haver-lo estafat i li reclama mig milió d’euros després de 15 anys treballant junts. L’exmànager no s’ha quedat de braços plegats i ha signat una entrevista exclusiva amb Sálvame, als qui els ha promès que explicarà “detalls sucosos” sobre David Bustamante.

Aquest dilluns ha deixat caure les primeres exclusives. L’exmànager assegura que serà ara quan surti “el Bustamante vertader”: “Quan expliqui la història s’ajuntarà el cel i la terra”, amenaça. Però sobre què té informació? Precisament sobre el mediàtic divorci del cantant i Echevarría: “Realment ells vivien separats des del 2013. Van emetre el comunicat del divorci el 2017, però havien signat les capitulacions de separació el 2013. Ho explico ara perquè ja m’és igual”.

Paula Echevarría i David Bustamante, enxampats en una discussió / Europa Press

“No us podeu imaginar l’autèntica veritat de la història amb Paula. Ningú no ho ha sospitat mai i jo ho sé tot. Ja veurem en quin lloc queda David i en quin lloc queda Paula. Jo no volia fer-los mal perquè tenen una filla, però David m’ha dit estafador públicament i no ha tingut aquesta consideració amb els meus fills”, deixa clar.

Els rumors de separació entre David i Paula eren constants des d’anys abans, això és cert, el que han recalcat a Sálvame: “Sempre es deia que discutien molt per culpa del caràcter de David. La convivència no era fàcil entre ells“, asseguren. De moment cap dels dos s’ha pronunciat sobre aquestes incendiàries declaracions de l’exassessor de David. Caldrà esperar per veure què acaba revelant sobre el seu divorci.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa