David Bustamante denuncia l’exmànager i demana 14 anys de presó per estafa

El cantant està immers en una batalla legal amb qui fos el seu home de confiança

David Bustamente ha hagut de cancel·lar concerts i també s’han suspès programes de televisió en els que col·laborava. És un moment complicat per als cantants i en el seu cas és tot encara més complicat perquè li ha de sumar la denúncia que ha imposat al seu exmànager. La revista ¡Hola! explica en exclusiva que l’exconcursant d’Operación Triunfo es troba immers en una batalla legal des de fa cinc anys. Francisco Juan Manjón era el seu home de confiança, un assessor que l’hauria estafat.

El cantant l’acusa d’haver fet una mala gestió dels seus diners que li va causar un gran deute amb Hisenda, raó per la qual demana per a ell una pena de presó de 14 anys. Aquesta setmana ambdós han hagut d’anar a declarar a l’Audiència Provincial de Madrid, el que ha donat ales a l’exmànager per parlar amb diversos programes del cor. Assegura que el fiscal ha demanat la seva absolució i queda molt poc perquè se sàpiga la veritat: “Espero que surti a la llum”.

David Bustamente en un dels últims concerts - Europa Press
David Bustamente en un dels últims concerts / Europa Press

Dues versions oposades que deixen clar que la batalla legal serà llarga. Caldrà esperar per veure què opina el fiscal i el jutge sobre el tema amb els números a la mà. Una guerra que el mitjà assegura que està fent molt de mal a Bustamante perquè realment s’estimava i confiava en Juan Manjón.

Nou comentari