Patricia Pardo, en quarantena preventiva pel coronavirus

Patricia Pardo, la substituta d’Ana Rosa Quintana en el seu programa, està en quarantena preventiva. Així ho ha decidit la productora, que pren aquesta mesura per si de cas la presentadora s’acabés contagiant. 

“La meva absència es deu a les mesures preventives que ha pres Unicorn Content. Formo part d’una reserva preventiva de teletreball format per un terç de la plantilla de ‘El programa de Ana Rosa’. Es tracta d’una fórmula per poder assegurar la continuïtat del programa, de tal manera que sempre hi hagi personal disponible i en bon estat de salut per emetre. No estem malalts ni tenim cap tipus de símptoma. No és una quarantena. És una mesura preventiva i responsable, res més”. 

Moltes empreses s’estan protegint, una manera d’adaptar-se a les mesures preventives per evitar el contagi del coronavirus. Mediaset n’és un exemple, que aquesta setmana ha decidit prohibir el públic en els seus programes. Per primer cop emeten sense gent a les grades, una imatge curiosa que evidencia que faran tot el possible per evitar més contagis. 

La situació és molt tensa i l’alarmisme segueix creixent. 

Nou comentari