Un concursant català confessa haver patit atacs d’ansietat a l’acadèmia

Raoul Vázquez va ser un dels concursants catalans d’Operación Triunfo 2017, en la que va coincidir amb Aitana o Alfred García. El cantant de Montgat, de 24 anys, continua en el món de la música i prova d’això és l’última cançó que acaba de publicar. Aquest cap de setmana ha acudit al programa d’Ares Teixidó a 8TV per promocionar-lo, una reaparició mediàtica que ha aprofitat per sincerar-se sobre els problemes psicològics que va causar-li el pas pel concurs musical de TVE.

Mai no havia parlat públicament sobre el tema, però el jove reconeix que no ho va passar gaire bé per culpa de l’expectació mediàtica que l’envoltava: “Per sortir a OT no et donen res, t’ho has de fer tot tu. Vaig viure moments feliços, però també de tristos. El meu primer atac d’ansietat va ser a dins del concurs, mentre dormia. No vaig rebre atenció psicològica fins més tard, quan vaig ser expulsat. El problema, en el meu cas, va ser per escoltar massa els detractors a la xarxa i també per un tema d’autoexigència”. 

Deixant de banda el seu pas pel concurs, cal destacar tot el que ha explicat sobre la seva relació d’amistat amb la presentadora. No se sabia que es coneixien fins ara, quan l’Ares Teixidó ha revelat que van conèixer-se en un xiringuito de Montgat quan ell era cambrer: “Ell estava servint sardines quan vam començar a parlar… I em vaig adonar que era un noi molt sexual. Només diré que tinc un trio pendent amb ell”. Aquestes declaracions han sorprès molt els teleespectadors, que no s’esperaven que tinguessin aquesta confiança.

L’objectiu del noi amb aquesta entrevista era tornar a primera línia mediàtica, especialment ara que acaba de treure un single que confia que tingui repercussió i que agradi per poder aconseguir un lloc en el món de la música. De moment ha tornat a aparèixer als mitjans, un primer pas molt important.

Comentaris

    ForaXuminadesNyordes Gener 13, 2022 | 01:22
    Un altre pallasset de OT?
    JordiP Gener 13, 2022 | 11:04
    He, he, els hi vé angoixa per res. Aquests nens estan fets de mantega de cacahuet. Els voldria veure copiant d'una xuleta en un examen final de càlcul o física a una Escola d'Enginyers, que si t'enxampàven et costava l'expulsió automàtica.

Nou comentari