El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mesures dràstiques a ‘OT’ per la crisi del coronavirus
  • CA

La crisi del coronavirus està afectant a tothom en aspectes completament diferents. Les rutines canvien i també els programes de televisió s’estan adaptant a aquesta situació excepcional. Informatius més llargs, programació especial a les cadenes infantils… i canvis radicals a la gala d’Operación Triunfo d’aquesta nit. Els seguidors del concurs musical de TVE es temien que amb tot això es cancel·lés el programa. Fa un parell de setmanes que havien decidit que els concursants no podrien xocar la mà al públic, una mesura preventiva que van considerar insuficient. És per això que en un primer moment es deia que farien la gala sense públic, el que ara han especificat que no serà ben bé així.

Roberto Leal a ‘OT’ / TVE

Finalment la cadena i la productora han decidit que el més sensat és que els concursants no surtin de l’acadèmia, una iniciativa que els fa sumar-se a la campanya #joemquedoacasa. Faran la gala des d’allà, una mena de pase de micros especial que canvia la dinàmica de la gala.

Els concursants cantaran els temes que han practicat tota la setmana i també hi haurà actuacions d’artistes virtualment. El presentador es queda a casa, presentant la gala especial des d’allà. No hi haurà expulsió ni nominacions, tal com confirma el responsable de Gestmusic: “No té sentit aquesta nit expulsar ningú si estem fent un programa especial que es diu #OTjoemquedoacasa. Els nominats seguiran acumulant vots i tindrem preferit i privilegi”. 

Serà curiós de veure, això segur, el que esperen que els ajudi a millorar les audiències de les últimes setmanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa