El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La infància traumàtica del nebot de Miguel Bosé: “El meu pare em va segrestar i em va arribar a drogar”
  • CA

Olfo és el nebot més mediàtic de Miguel Bosé. El fill de Lucía Dominguín va viure una infància terrorífica per culpa de la separació dels pares, que va derivar en un autèntic drama. Aquest divendres n’ha parlat en el Deluxe, una entrevista colpidora en la que s’ha sincerat sobre el segrest que va viure.

El pare volia fer mal a Lucía, per la qual cosa va emportar-se a Olfo i a la seva germana Bimba als Estats Units: “Jo només tenia sis anys i el meu pare se’ns va emportar molt lluny perquè la meva mare no ens pogués veure. Ho feia per fer mal a la meva mare. Tinc records molt vívids de tot allò, però crec que he superat el trauma. He aconseguit perdonar-los a tots dos. En cap moment vaig arribar a sentir que estigués segrestat perquè estava amb el meu pare, però sentia un distanciament molt fort…”.

El pare va tornar a casar-se i tot va empitjorar: “El meu pare es va desentendre de nosaltres, fins al punt que va arribar a drogar-me perquè els metges li van dir que era la millor manera de calmar la meva hiperactivitat. El problema era que ell ja havia refet la seva vida i tenia altres fills… Teníem una senyora de serveis socials que era més pròxima a nosaltres que la nostra mare”.

Olfo Bosé parla del seu trauma d’infància / Telecinco

El mes passat, la seva mare va confessar en una entrevista que va patir moltíssim en aquells mesos de separació: “El meu ex va menjar el cap als meus fills. Ells pensaven que jo els havia abandonat!”. Una teoria que reconeixia Olfo aquest divendres: “Sí, estàvem convençuts que aquella dona no ens estimava. Quan vam tornar a Espanya, després d’un judici, teníem els nervis a flor de pell. Però la meva mare ens va guanyar amb un amor incondicional i una bona sopa”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa