Nuria Fergó ha estat l’última convidada de Fran Rivera a la seva secció d’Espejo Público. La cantant es va fer famosa gràcies al seu pas per Operación Triunfo, un concurs que l’ha ajudat a poder viure de la música tots aquests anys. El problema? Que li ha costat molt gestionar la fama.

“Em va costar moltíssim, especialment al principi. Vaig haver d’anar a un psicòleg i no hi he deixat d’anar cada vegada que ho necessito. Allà em sincero, li explico com estic i quines sensacions tinc, parlo de l’aclaparament que sento… Jo sóc molt tímida i adonar-me que vaig pel carrer i em miren no m’ha agradat mai. Preferiria que no em miressin. Anava a baixar a comprar el pa i no sabia què fer. Jo no volia ser famosa, volia viure de la música… però el psicòleg em va fer veure que no tenia una altra opció”.

Mai no li ha agradat sentir-se observada ni ser coneguda, però reconeix que l’omple molt i li fa feliç que la gent somrigui quan se la troba: “El millor de la fama és sentir que m’estimen, m’admiren i em respecten”.

Un procediment complicat però que repetiria sense pensar-s’ho: “No sé fer una altra cosa. Cantar és la meva vida i quan pujo a un escenari surt l’artista que tinc a dins”.

Nou comentari

Comparteix