El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mila Ximénez, a un pas d’abandonar ‘Sálvame’: “Em sento més sola que mai”
  • CA

Mila Ximénez va apartar-se de la televisió fa cinc mesos, quan van diagnosticar-li càncer de pulmó. Ho reconeixia en directe, molt afectada però positiva alhora. La col·laboradora de Sálvame ha rebut molta estima per part dels seus companys, però ara que ha tornat a la feina sembla que comença a patir les primeres davallades emocionals.

Ho explica en una entrevista exclusiva a Lecturas, en la qual treu a la llum que, de fet, no se sent gaire recolzada pels companys del programa: “Em sento més sola que mai amb la gent de la feina. No vull que em tractin com si estigués malalta, però ho estic. M’enfado amb mi mateixa, per què estic fent això? El que he de fer és fer una passa enrere i deixar que els altres es treballin el seu suport. Que plorin per ximpleries em trenca el cap”.

“Estic superant un càncer i ells estan allà barallant-se per una bajanada. Ahir a la nit vaig sortir molt trista de plató, perquè vaig sentir una soledat que feia molt de temps que no sentia. Vaig marxar desgastada i li vaig dir al taxista que parés. Vaig pujar les escales mentre plorava per desemparament i ràbia amb mi mateixa. Després de la meva malaltia em sento més sola que mai amb la gent amb qui treballo”, reconeix visiblement afligida.

 Telecinco

Assegura, però, que se sent amb energia i que és per això que comença a plantejar-se si li fa bé continuar a Sálvame: “Quan vaig arribar a casa, em vaig quedar al sofà una bona estona pensant què faré ara. Això no em compensa“. 

Està obrint la porta, així, a la seva marxa del programa? Ara els companys hauran de fer autocrítica i parlar amb ella per intentar arreglar les coses. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa