El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La família de Mila Ximénez denuncia ‘Lecturas’ per publicar les seves memòries sense consentiment
  • CA

La mort de Mila Ximénez el passat mes juny encara fa parlar. Aquesta setmana s’han publicat fotografies i detalls del luxós pis en el que vivia, el que ara es pot llogar per 3.500 € al mes. A més a més, la revista Lecturas sorprenia en publicar les seves memòries, un seguit d’articles que hauria escrit la tertuliana anys enrere i que ara veien la llum. Veure això publicat ha deixat la família amb la boca oberta, ja que no haurien donat autorització. Així ho assegura el seu germà en unes declaracions a La Razón.

El germà de la col·laboradora de Sálvame es mostra molt sorprès perquè no tenien constància que la revista havia comprat els drets del llibre autobiogràfic de Mila: “Mai no hem venut els drets ni res a ningú. Nosaltres no venem res. Tindran documentació per demostrar que poden fer servir aquelles pàgines, espero”, adverteix.

Una polèmica que esquitxa la publicació de la revista d’aquesta setmana, un mitjà en el que treballava la tertuliana i amb qui sempre havia mantingut una bona relació. S’han aprofitat d’això per publicar part del seu llibre sense pagar drets o demanar autorització? Els temps dirà què fa la família davant d’això, però de moment qui queda en entredit és la revista catalana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa