El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Empitjora l’estat de salut de Mila Ximénez: “Sorprèn la seva imatge i la lentitud a l’hora de parlar”
  • CA

Mila Ximénez segueix lluitant contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar l’any passat. La tertuliana de televisió ha estat ingressada, però els últims resultats han estat força bons: “L’oncòleg m’ha dit que no moriré de càncer. Seguiré amb el tractament i lluitaré fins al final”. Fonts properes a la col·laboradora de Sálvame, però, deixen caure que podria estar pitjor del que dia: “Ens fa estar orgullosos que hagi fet públic que està malalta perquè això suposa un llegat. Ara mateix té tota la informació mèdica i sap el que hi ha”, comenta un amic proper a Mila a El Español.

Aquesta font revela que travessa un moment complicat, encara que no vol donar més dades. El seu estat ha empitjorat i hi ha molt interès en saber com es troba: “Em sorprèn la seva imatge i la lentitud a l’hora de parlar. Ara bé, ella no se n’ha amagat en cap moment”.

La seva companya de cadena, Terelu Campos, reconeix a Lecturas que Mila ha tingut una recaiguda: “Ha superat una caiguda. Estic en contacte permanent amb ella perquè l’estimo. Intento ajudar-la en tot el que puc”.

Mila Ximénez visita l’hospital acompanyada de la seva filla / Europa Press

Unes declaracions que tornen a col·locar a Mila en el centre de l’huracà mediàtic. Ella no fa més que dir que tornarà a treballar quan pugui, però els seus amics no tenen tan clar que la reincorporació a la feina arribi aviat. La preocupació per ella és cada cop més gran, però caldrà esperar a què digui clarament com es troba i quina és la seva evolució.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa