Empitjora l’estat de salut de Mila Ximénez: “Sorprèn la seva imatge i la lentitud a l’hora de parlar”

La tertuliana de televisió segueix lluitant contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar fa un any

Mila Ximénez segueix lluitant contra el càncer de pulmó que li van diagnosticar l’any passat. La tertuliana de televisió ha estat ingressada, però els últims resultats han estat força bons: “L’oncòleg m’ha dit que no moriré de càncer. Seguiré amb el tractament i lluitaré fins al final”. Fonts properes a la col·laboradora de Sálvame, però, deixen caure que podria estar pitjor del que dia: “Ens fa estar orgullosos que hagi fet públic que està malalta perquè això suposa un llegat. Ara mateix té tota la informació mèdica i sap el que hi ha”, comenta un amic proper a Mila a El Español.

Aquesta font revela que travessa un moment complicat, encara que no vol donar més dades. El seu estat ha empitjorat i hi ha molt interès en saber com es troba: “Em sorprèn la seva imatge i la lentitud a l’hora de parlar. Ara bé, ella no se n’ha amagat en cap moment”.

La seva companya de cadena, Terelu Campos, reconeix a Lecturas que Mila ha tingut una recaiguda: “Ha superat una caiguda. Estic en contacte permanent amb ella perquè l’estimo. Intento ajudar-la en tot el que puc”.

Mila Ximénez visita l'hospital acompanyada de la seva filla - Europa Press
Mila Ximénez visita l’hospital acompanyada de la seva filla / Europa Press

Unes declaracions que tornen a col·locar a Mila en el centre de l’huracà mediàtic. Ella no fa més que dir que tornarà a treballar quan pugui, però els seus amics no tenen tan clar que la reincorporació a la feina arribi aviat. La preocupació per ella és cada cop més gran, però caldrà esperar a què digui clarament com es troba i quina és la seva evolució.

Nou comentari