El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Herrán de ‘La casa de papel’ preocupa els fans: “No vull parlar ni menjar, estic decebut amb mi mateix”
  • CA

Miguel Herrán ha adquirit molta repercussió mediàtica de la mà d’Élite i La casa de papel. L’actor també s’ha guanyat una bona legió de fans a Instagram, on té popularitat gràcies a mostrar-se transparent. No té vergonya en confessar que la fama el supera moltes vegades, com tampoc a reconèixer que ell també té dies dolents. La seva última publicació és d’aquest estil, encara que aquest cop ha preocupat els seguidors.

“Sis dies han estat suficients per destrossar-me. Ja no vull parlar ni menjar. M’he parat en el meu moment més constructiu i s’ha tornat destructiu. Estic decebut amb mi mateix. Vull ser millor persona”, ha escrit. Un missatge estrany que ha acompanyat d’una fotografia en la qual se’l veu plorant.

Miguel Herrán publica una fotografia a Instagram en la qual se’l veu plorar / Instagram

“Primer dia quan vaig rebre la notícia que m’havia de quedar a casa. Trist, però content. Dominant les emocions. Dia sis, no sóc capaç de controlar res”, descriu.

Ell mateix demana als fans que no es preocupessin, que el seu únic objectiu era demostrar que no tot és de color de rosa: “Estic bé. És només una reflexió que volia compartir”. Fins i tot la seva companya de La casa de papel, la catalana Úrsula Corberó ha comentat la publicació: “Ai, bebè, però per què plores”.

No és el primer cop que s’obre en canal a Instagram. Fa un parell de mesos, de fet, va publicar un petit vídeo en el qual també se’l veia plorant: “Podria publicar mil fotos maquíssimes que he anat recopilant per alimentar aquesta màquina de mentir que és Instagram. Podria inflar el meu ego i omplir el meu buit amb likes… Però avui no. He decidit regalar-vos una part sincera de mi”. Una transparència poc habitual que els fans agraeixen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa