El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé, amb problemes, torna a desaparèixer: “Fins aquí”
  • CA

Miguel Bosé torna a protagonitzar titulars. El cantant va desaparèixer després de la controvertida entrevista amb Jordi Évole, així com també va deixar les xarxes quan tothom va criticar els seus vídeos negacionistes els primers dies de la pandèmia. Aquestes últimes setmanes ha estat molt intens amb l’objectiu de promocionar la seva participació a La Voz de Mèxic. S’ha parlat molt de la seva actitud allà i dels problemes vocals que ha demostrat, un concurs que emetia la gala final fa un parell de dies. Ara que no té res a dir, Miguel Bosé ha pres la decisió de tornar a abandonar Instagram.

Així ho ha comunicat als seus seguidors, que han deixat clar que estan farts d’aquests canvis sobtats de l’artista. Ell ha intentat calmar els ànims posant data al seu retorn: “Estimats amics i amigues, fins aquí aquest tram de viatge. Seguiré treballant idees i projectes que demanen veure la llum. Ens tornarem a trobar a finals d’octubre, just abans de la publicació de la meva autobiografia. Llavors hi haurà, una altra vegada, molta notícia i trasbals. Gràcies per tot a tots i fins aviat!”.

Queda clar que la biografia de Miguel Bosé farà parlar, encara que no s’ha filtrat si inclouran en ella la polèmica d’aquests últims mesos amb el tema del coronavirus. Cal destacar que la situació personal del cantant tampoc no és bona, tenint en compte que està lluitant als tribunals amb el seu ex per la custòdia dels fills que tenen en comú. Molt desmillorat físicament i amb problemes a la veu, Miguel Bosé vol prendre’s aquests dos mesos i mig amb molta filosofia i lluny dels titulars escandalosos.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tal com raja a agost 16, 2021 | 10:58
    Tal com raja agost 16, 2021 | 10:58
    Miguel, pren-te tot el temps que necessitis i una mica més per si un cas. No tenim cap pressa en tornar-te a veure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa