Melyssa Pinto va ser una de les finalistes de l’última edició de Supervivientes. La catalana va aconseguir fama gràcies al seu pas per La isla de las tentaciones, de la que va marxar sense parella. Ara que comença a parlar-se sobre una possible reconciliació amb el Tom, ella ha volgut sincerar-se sobre els problemes que arrossega des que ha tornat d’Hondures. Són molts els exconcursants del reality que confessen patir seqüel·les de la seva estada a l’illa. En el cas de Melyssa, són moltes.

“M’estic adaptat de nou a la situació, a la rutina i la vida diària. M’està costant una mica, la veritat, és bastant estressant. Estic molt bé i molt contenta, encara que a l’illa estava genial i més relaxada sense el telèfon. M’he acostumat a la soledat de Supervivientes i ara m’atabala que tothom vulgui quedar amb mi. Necessito el meu espai…”, lamenta.

A més a més, explica que a vegades sent la necessitat d’estirar-se a terra: “Vaig caminant pel carrer i, de sobte, sento que necessito estirar-me a terra. Vull fer-ho i sento a dins meu que ho he de fer. Això és un problema, és clar, però l’altre dia vaig haver d’estirar-me enmig del passeig marítim durant cinc minuts perquè el meu cos ho necessitava”. Una seqüela surrealista que no és l’única que arrossega: “Cada vegada que tinc pipí tinc el reflex d’abaixar-me els pantalons i fer-ne sigui o sigui. No ho he fet, però moltes vegades m’adono que ho faria a qualsevol lloc”.

Melyssa Pinto parla de les seqüeles que arrossega per culpa de Supervivientes / Mtmad

Durant els tres mesos de concurs pràcticament no va menjar, el que fa que ara tingui obsessió per certs aliments: “Des que he tornat que vull crema de xocolata tota l’estona. M’ha creat una obsessió pel menjar dolç i és per això que he recuperat ràpidament tot el pes que vaig perdre”. Els problemes de panxa han estat constants: “El metge ens va dir que se’ns inflaria la panxa de gasos en menjar un altre cop amb normalitat, però aquest no és l’únic canvi. He estat aquests quatre mesos sense la regla. Estava preocupada, però finalment m’ha vingut. Tota aquesta experiència genera un gran trastorn per al cos i això fa que qualsevol cosa m’alteri i m’enfadi”. Unes seqüeles que arrossega per culpa del seu pas per Hondures.

Nou comentari

Comparteix