El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Meghan Markle: “La casa reial no em va protegir durant el meu embaràs”
  • CA

El príncep Harry d’Anglaterra i Meghan Markle van decidir renunciar al seu títol dinàstic per poder viure una vida allunyada del focus mediàtic i les obligacions de la corona britànica. Es van traslladar a Los Angeles amb el seu fill Archie, però no han aconseguit abandonar els titulars de la premsa. És l’actriu la principal protagonista de la polèmica, ara, des que denunciés un parell de diaris per difamar contra ella i publicar una carta privada que va enviar al seu pare.

Encara estan enmig del judici, però s’han filtrat alguns documents legals presentats pels advocats en els quals es llegeixen algunes reflexions de l’actriu. En unes paraules dirigides al seu pare, Meghan li demanava que deixés de concedir entrevistes: “Si us plau, no menteixis més i deixa’ns viure la nostra vida. No diguis més mentides i deixa de generar mal. Deixa d’explotar la relació amb el meu marit”.

Meghan Markle i el príncep Harry / Europa Press

Un crit desesperat que hauria escrit quan estava embarassada, una època molt estressant que va ser molt complicada per ella tal com confessa a la carta: “Em fan mal certs comportaments de la família de Harry. Em sento desprotegida per part de la Corona, no deixen que em defensi de les acusacions falses que publiquen els mitjans. Han parlat amb tots els meus amics per exigir-los que no facin comentaris al respecte. Tot això m’està provocant una angoixa emocional molt gran i problemes a la meva salut mental”.

Una crítica cap a la Casa Reial que no sorprèn, però que és destacable tenint en compte que el seu marit ha acabat renunciant als privilegis de ser príncep per poder viure una vida ‘normal’ amb ella. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa