La relació entre Kate Middleton i Meghan Markle genera molta expectació. Des que la casa reial anglesa anunciés el compromís entre l’actriu americana i el príncep Harry que totes les mirades es van centrar en ella. S’adaptaria a la vida de Palau? Quins secrets guarda la seva vida privada? Quines relacions havia tingut abans? Com van ser els seus orígens? Un munt d’interrogants que cercaven saber més del nou membre de la família reial. La polèmica l’ha envoltat des de llavors, ja que els problemes familiars s’han evidenciat a diverses entrevistes al seu pare. Però això no va impedir que celebrés una romàntica boda amb Harry el passat mes de maig que la va convertir en duquessa de Sussex.

 

L’estil de Meghan ha ocupat un munt de pàgines de les revistes del cor. El seu armari és molt envejat i moltes marques lluiten per captivar-la. Però no és per això que ara s’està parlant d’ella… sinó per la mala relació que té amb la cunyada. La premsa britànica va plena de notícies que analitzen les aparicions públiques que fan juntes. Molts periodistes asseguren que no es porten bé i que els somriures són simplement per aparentar. En realitat, amagarien un odi que ara hauria tret a la llum el ‘Telegraph’

 

 

Aquesta setmana han revelat que l’inesperat canvi de domicili del príncep Harry i Meghan evidenciaria que el matrimoni no vol seguir vivint a prop de Kate i William. Fins ara vivien a Palau amb ells, però ara haurien fet les maletes i s’haurien instal·lat a uns terrenys de Windsor. Des que es fes oficial, molts asseguren que té com a causa la mala relació entre elles. Doncs bé, tenint en compte aquest context, no sorprèn l’última informació que revela el mitjà anglès.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Kensington Palace (@kensingtonroyal) el

 

La periodista Camilla tominey assegura que l’enemistat entre les duquesses hauria empitjorat encara més durant la boda de Meghan i Harry. Explica que la tensió hauria arribat a un extrem que hauria fet que Kate plorés com una magdalena. Per què? El causant seria el vestit que va escollir Meghan per a la princesa Charlotte, el que no hauria agradat Kate. Deixa caure que probablement Meghan no hauria reaccionat gaire bé a les crítiques de Kate respecte al vestit i s’haurien discutit a crits. Serà per això que Kate va arribar després de la Reina (un gest poc protocol·lari) i va intentar passar desapercebuda?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Kensington Palace (@kensingtonroyal) el

 

Molt s’ha parlat del presumpte mal caràcter de Meghan, qui diuen que s’hauria discutit fins i tot amb la Reina Isabel. Realment té tant de caràcter com diuen? O són tot tafaneries i exageracions?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa