El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
María Jiménez confessa: “Carmina Ordóñez em va dir que Paquirri volia separar-se d’Isabel Pantoja”
  • CA

La cantant María Jiménez ha confirmat el rumor que fa temps que corre sobre la relació de parella que mantenien la també cantant Isabel Pantoja i el torero Paquirri. Diverses informacions apuntaven al fet que, poc abans del morir, el torero havia pres la decisió de separar-se de la cantant. I ara ha estat María Jiménez qui ho ha confirmat durant una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’. Tot i que la Pantoja sempre ha venut que la seva va ser una gran història d’amor, María Jiménez ho ha volgut matisar.

Segons ella, no hi havia tant d’amor entre ells perquè li consta que Paquirri es volia separar de la cantant. De fet, ha explicat que aquesta confessió li va fer la pròpia Carmina Ordóñez, ex de Paquirri i mare de dos dels seus fills. “El matrimoni estava a punt d’acabar-se, i això ho sabia tota Espanya. Paquirri ja no estava enamorat de Pantoja, estaven a punt de separar-se“, ha dit literalment la cantant. Davant les preguntes de qui li havia explicat, ella ha respost, contundent: “Carmina”.

No la volia mencionar, però Carmina va ser qui m’ho explicar“, ha insistit. “A ell no li va fer cap gràcia que la Pantoja ficara a tota la seva família a Cantora, perquè ell era molt reservat i íntim”, ha revelat, alhora que ha deixat clar: “Jo només he vist a Paquirri enamorat de Carmina, de ningú més”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa