El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mari Pau Huguet parla de la seva sortida de TV3 i diu qui la va fer fora
  • CA

Mari Pau Huguet ha estat una de les presentadores més mítiques de TV3. La van deixar sense programa fa més d’una dècada, però, quan la van col·locar en el servei d’atenció als espectadors de la cadena. Aquest cap de setmana n’ha parlat al respecte en una entrevista a 8TV que no ha deixat indiferent a ningú. Sincera i més transparent que mai, la periodista deixa clar qui va haver-hi darrere del seu acomiadament del TVist: “Quan Mònica Terribas era la directora, em va trucar i em va dir que no seguiria en pantalla. En Josep Cuní, que era el director de la productora, em va dir que la idea era que el Cuní agafés també l’hora del TVist per allargar el seu programa. Finalment, però, no va fer-se allò i tampoc no va acabar d’engegar-se el programa que havia de presentar jo a les tardes”.

Abans de desaparèixer de davant de les càmeres, per això, la Mari Pau Huguet sortir a totes hores. De fet, ha explicat que qua feia el Bon dia Catalunya havia de dormir al camerino moltes nits: “El problema era que havia d’anar als actes socials i alhora em llevava a les 4 del matí per fer el programa, doncs em quedava allà a dormir moltes nits perquè per dormir només una hora… doncs em quedava en aquell sofà. I he de dir, a més a més, que era molt còmode i que els nois de producció havien d’anar amb compte perquè realment em despertés després”.

Ara respon les queixes i preguntes dels teleespectadors de la cadena, el que fa de manera online i no per telèfon com s’havia dit. No descarta tornar a televisió algun dia si rep una bona oferta: “Si 8TV m’ofereix un programa, doncs mai se sap”, deia amb un gran somriure.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa