El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marc Clotet i Natalia Sánchez, pares del seu segon fill: “Benvingut, Neo”
  • CA

Marc Clotet i Natalia Sánchez han estat pares del seu segon fill, un nen a qui han anomenat Neo. La parella d’actors van donar-li la benvinguda el passat dimarts, però no ha estat fins ara que ho han explicat amb una foto de família i una reflexió. La seva primera filla, Lia, va ser prematura i va néixer amb poc més de dos kg de pes. Un part completament diferent d’aquest segon, ja que el nen ha pesat 4 kg i ha nascut més enllà de la data prevista.

L’actriu ha descrit com ha estat aquest part, el que descriu com 100% natural: “Ha estat un part natural, sense epidural i posant tota l’escolta i atenció a allò que demanaven el meu instint i el meu cos. Llum tènue, cançons que m’arriben a l’ànima, el meu amor Marc Clotet i totes les dones de la meva vida com àngels de la guàrdia xiuxiuejant-me “tu pots” i agafant-me de la mà. Ha estat l’experiència més increïble que he viscut mai i encara segueixo en un núvol”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4’08kg de ternura que se han hecho esperar…¡Bienvenido al mundo, Neo!? No sé ni por dónde empezar… ahora mismo soy un cocktail de hormonas inundado en lágrimas y no puedo ni ver el teclado del móvil… Neo ha llegado al mundo el 19/05, un poco más tarde de lo esperado pero de la forma en que me lo había imaginado…?? Ha sido un parto 100% respetado, natural, sin epidural y poniendo toda la escucha y atención a lo que mi instinto y mi cuerpo me pedían… Luz tenue, canciones que me llenan el alma, mi amor @marc_clotet, y todas las mujeres de mi vida, las que han parido y las que no, como ángeles de la guarda susurrándome “tú puedes” y agarrándome la mano…ha sido la experiencia más increíble que he vivido jamás y todavía sigo en una nube…Menudo viaje…? Qué distinto es todo la segunda vez…qué distinto el lugar, aun siendo el mismo y qué distinta tú, aun siendo “la misma”… Con Lia estuvimos 7 días en el hospital, era un parto de riesgo y nuestra única misión era sacar adelante a esos poco más de 2kg que llegaron bastante antes de tiempo… Esta vez ha sido todo tan rápido, tan intenso..A las 24h nos han dado el alta, con un bebé de 4kg, en perfecto estado de salud, tras un parto mágico, sin miedo, en un momento muy “diferente” a nivel mundial y no he llegado ni a saber el número de habitación… La vida nunca deja de sorprendernos.. Ahora toca descansar, adaptarnos a nuestra nueva familia y disfrutar de cada segundo de este momento único… ¡Qué ganas!?? Gracias a tod@s por acompañarnos una vez más con tantísimo cariño… De verdad, es increíble… ?? Gracias al @sjdhospitalbarcelona por hacerlo taaaan fácil, a Moira, a la Dra.Miró, a Claudia, a María y a todo el grandísimo personal.. Y como siempre y por supuesto a ti, el mejor compañero de viaje de este planeta.. gracias una vez más por todo y por tanto…?? Te quiero @marc_clotet , ya somos 4..???

Una publicación compartida de Natalia Sánchez (@natasanchezmol) el

I afegia: “4,08 kg de tendresa que s’han fet esperar. Benvingut al món, Neo. Què diferent és tot el segon cop… què diferent el lloc, encara sent el mateix i què diferent tu encara que ets la mateixa. Aquest cop tot ha estat tan ràpid i tan intens. A les 24 hores ens van donar l’alta, amb un bebè de 4 kg en perfecte estat de salut després d’un part màgic, sense por, en un moment diferent a nivell mundial i no he arribat a saber ni tan sols el número d’habitació”. 

Marc Clotet compartia la mateixa fotografia, amb un text igual de maco: “Natalia, no puc estar més orgullós de formar aquesta família amb tu. Gràcies per haver-me preparat per aquest moment únic i així poder afrontar el part 100% natural, tal com tu volies, per no quedar-te amb el que la societat imposa com a normal i voler buscar la màxima connexió amb el teu cos, amb el nostre fill i creure en la naturalesa, en la teva força com a dona i el teu instint més que mai. Tu sola has pogut i has fet fàcil una cosa que encara no m’acabo de creure. Gràcies per tot”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa