El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marc Clotet i Natalia Sánchez donen l’última hora sobre l’ingrés hospitalari del seu fill petit
  • CA

Natalia Sánchez i Marc Clotet han tingut preocupats els seus seguidors aquestes últimes hores. L’actriu publicava una fotografia a l’hospital amb el fill petit, de només un any, que havia d’estar ingressat un dia sencer. El petit havia tingut unes reaccions que els metges pensaven que podria tenir a veure amb l’al·lèrgia, per la qual cosa el tenien en observació durant 24 hores mentre li anaven fent proves. Natalia s’ha quedat amb ell tota la nit i ha anat publicant imatges i vídeos del petit, que s’ho passava d’allò més bé amb els jocs que oferia l’hospital.

“Avui han ingressat al petitó a l’hospital, i a mi amb ell és clar, per fer-li proves d’al·lèrgia i aquí l’única que està nerviosa sóc jo perquè ell està molt content. Estarem les pròximes 24 hores sense sortir de l’habitació de l’hospital, així que desitgeu-nos sort! Per si de cas he portat una maleta plena de joguines a les que de moment no ha fet cas perquè està emocionat amb els comandaments a distància de la televisió, del llit, els milers de botons i cables… Només fa quatre hores que estem aquí i us prometo que semblen dies. Què lentes passen les hores en els hospitals, és increïble”, explicava.

L’objectiu era comprovar si el petit té al·lèrgia a l’ibuprofèn, ja que un mes enrere havia tingut una reacció molt forta després de prendre’n un: “De moment li han donat dues dosis petites i no li ha passat res! Tant de bo vagi bé”, deia la mare. I avui, a primera hora, l’actriu ha compartit les bones notícies: “Les proves d’al·lèrgia han sortit negatives! Gràcies a tots i totes pels missatges”. Un anunci que ha fet molta il·lusió als seus fans, que s’han alegrat per la protagonista de Los Serrano i l’actor català.

Un ensurt que torna a demostrar que la parella vol compartir-ho tot amb els seus seguidors, que els omplen de missatges d’estima sempre que poden.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Marc a juliol 22, 2021 | 14:23
    Marc juliol 22, 2021 | 14:23
    Pel idioma diria que és alguna cosa d'espanyols. Els catalans no ens hi hem de ficar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa