Marc Clotet i Natalia Sánchez, preocupats per la salut d’un familiar

Marc Clotet i Natalia Sánchez han passat el Nadal a Barcelona després d’un parell de mesos treballant a Argentina. La parella no havia desitjat un bon any als seus seguidors, el que preocupava tenint en compte que sempre són molt actius a la xarxa. No ha estat fins ara que han explicat què els passava, uns problemes familiars que els han tingut molt angoixats: “Sé que és una mica tard, però no m’havia sentit amb forces de felicitar l’any fins ara. El passat 30 de desembre vam tenir un ensurt amb un familiar i una hora i mitja després d’assabentar-me, vaig agafar un avió cap a Madrid. Els plans de la nit de Cap d’Any van passar a un segon pla i he estat desconnectada aquests dies”.

“Vaig deixar el Marc i els nens a casa perquè l’únic lloc en el que em sentia útil era a la sala d’espera a l’UCI mentre resava tot el que sé, tot donant suport a la meva família i enviant energia. Avui el meu familiar està despert i recuperant-se molt a poc a poc gràcies a què els metges i infermeres han fet la seva màgica amb professionalitat, rigorositat, delicadesa i cor incommensurables”, explica l’actriu. Un missatge que ha aprofitat per agrair el Marc Clotet tot el suport en els mals moments: “Gràcies, Marc, sé que no ha estat fàcil quedar-te amb els nens aquests dies i tampoc no ho ha estat per mi separar-me’ d’ell. Aquest any comença amb la millor de les notícies i així seguirà a poc a poc”.

Natalia Sánchez i Marc Clotet feliciten l’any tard per culpa dels problemes de salut d’un familiar / Instagram

No han donat més detalls sobre el problema de salut que ha portat un dels seus familiars a l’hospital, com tampoc de quin membre es tractava. Sigui com sigui, els seguidors han corregut a enviar els seus missatges més tendres a l’actriu. Contents de la millora del seu familiar, agraeixen la sinceritat i transparència que torna a demostrar.

Nou comentari