El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així és la casa de Marc Clotet i Natalia Sánchez a l’Argentina: fotos i preu
  • CA

Marc Clotet i Natalia Sánchez s’han traslladat a l’Argetina temporalment per feina, ja que els han contractat per participar en una sèrie que esperen que sigui molt exitosa. Són pares de dos nens petits, els que els han acompanyat en una aventura que durarà pocs mesos. Tenint en compte que no preveuen estar-s’hi gaire, han optat per llogar una habitació d’hotel per a aquesta temporada. El Español ha pogut saber de quin hotel es tracta, un cinc estrelles en una de les millors zones de Buenos Aires que els ha ofert una suite amb totes les comoditats imaginables.

El preu per nit no és barat, però és que es tracta d’un hotel ben luxós. La seva habitació fa 34 m², d’estil modern i amb mobles d’alta qualitat. Bany de marbre, llits gegants i una sala d’estar amb sofàs de cuir en la que veure la gran televisió de plasma. L’hotel disposa d’una piscina a la planta superior, amb solàrium i zona tipus SPA. A més a més, tenen tota una planta per a ser utilitzada com a gimnàs.

I quant costa viure en aquest hotel? A la pàgina web de l’hotel es pot reservar una suite d’aquestes característiques per 127 € la nit, el que equival a 3.810 € cada mes. La parella es mostra encantada amb l’elecció, encara que de moment no han volgut fer-ne publicitat per evitar que la premsa sabés on es trobaven allotjats. Aquest hermetisme no ha evitat, però, que es filtrés.

Aquest projecte els tindrà allunyats de Barcelona uns quants mesos, però confien que els ajudarà a millorar el seu catxet a Sud-amèrica i també aquí per haver afegit una nova sèrie al seu currículum. La parella és tot-terreny i no s’aturen cap moment, de feina en feina i trobant temps per als nens. Els seus seguidors estan encantats amb la seva transparència, ja que no fan més que publicar fotografies sobre aquesta experiència a l’estranger.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa