El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Marc Clotet i Natalia Sánchez sorprenen en traslladar-se a l’Argentina
  • CA

Marc Clotet i Natalia Sánchez han sorprès molt els seus seguidors en anunciar que es traslladen a l’Argentina. La parella d’actors viuran una temporada allà amb els fills, el que han anunciat en un post que ha rebut molts aplaudiments. Marxen per gravar una sèrie en la que coincidiran després de molt de temps sense fer-ho: “Ens traslladem a l’Argentina, així, d’un dia per l’altre. Ja sabeu com és la nostra feina, anem on ens truquin. Aquest cop ha estat una sèrie argentina la responsable que hàgem fet les maletes en temps rècord i allà anem! En Marc i jo tornarem a coincidir en el rodatge, encara que ell gravarà molt més que jo. Jo estaré fent un intensiu amb els nens pel que s’accepten consells de tota mena per distreure’ls, així com llocs i activitats a Buenos Aires i Pinamar, que serà on gravem”.

L’actor català publicava una fotografia del maleter del cotxe, el que carregaven fins a dalt amb tot el que necessitaran aquests mesos. Ambdós han assegurat que aniran compartint tots els detalls d’aquest nou projecte de vida: “Us aniré compartint la nostra aventura per sentir-me una mica més a prop de casa. A veure què tal se’ns dona! Quina emoció”.

Natalia Sánchez i Marc Clotet es traslladen a l’Argentina / Instagram

Marxen en companyia dels seus dos fills, la Lia de gairebé tres anys i el petit Neo, que va néixer el maig de l’any passat. Han estat molts els famosos que han enviat missatges d’ànims a la parella, que viurà l’experiència de viure a l’estranger per segon cop després del rodatge que van compartir a Mèxic. Ara és el primer cop que ho fan amb els dos fills, el que complicarà més la cosa però alhora la farà més especial. De moment han deixat clar que tornaran a Catalunya per passar el Nadal en família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa