El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La tertuliana Makoke torna a operar-se i rep crítiques ferotges
  • CA

Makoke mai no ha amagat que ha passat per quiròfan diverses vegades per realitzar-se unes quantes operacions estètiques. L’exmodel i tertuliana de televisió, coneguda per ser l’exdona de Kiko Matamoros, ha presumit aquest cap de setmana del resultat de l’últim retoc que s’ha fet. En aquest cas, s’ha sotmès a un tractament push up als glutis per augmentar el seu volum. Ho fan a través d’una injecció d’àcid hialurònic, amb la qual cosa s’estalvien una operació quirúrgica complicada. Ella no pot estar més contenta amb el resultat, tal com ha evidenciat a Viva la vida.

El programa de Telecinco ha mostrat la foto de l’abans i el després, així com també ella ha ensenyat com li ha quedat. Sense cap mena de vergonya, la col·laboradora ha aconsellat a totes les dones que es cuidin aquesta part del cos: “Jo sempre he tingut el cul bé perquè faig molts esquats i exercicis de glutis, però mai no l’he tingut amb volum perquè sóc molt prima. Ara sí que se’m veuen tonificats i ferms”.

Makoke presumeix del resultat de l’última operació estètica / Telecinco

A més a més, no ha fet una altra cosa que recomanar a totes que es realitzin aquest tractament estètic: “Només triguen 20 minuts i tot just després pots anar cap a casa. És una cosa molt subtil, però el resultat es nota molt”. Els seus seguidors, però, l’han deixat verda per tornar a operar-se. Consideren que està “obsessionada” en voler aparentar una edat que ja no té: “Valen la pena totes aquestes animalades per presumir?”, “Què seria de tu sense tanta operació?”, “Cada dia t’assembles més a La Veneno”, “Es pot ser més buit que aquesta dona?”, “La dona de plàstic” o “Cada setmana t’operes una part del cos! Acabaràs com una nina inflable” són només alguns dels comentaris negatius que ha rebut.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa