El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Makoke, aterrida per Kiko Matamoros: el seu colpidor relat davant la jutgessa
  • CA

Aquest cap de setmana es va saber que Makoke havia denunciat la seva exparella, el tertulià televisiu Kiko Matamoros. La denúncia ha estat per un presumpte delicte d’amenaces, vexacions i violació de la intimitat. La revista ‘Lecturas‘ ha pogut confirmar a través de fonts jurídiques el colpidor relat de la també col·laboradora televisiva inclòs en la seva declaració davant la jutgessa, una manifestació del terror que sent cap al seu exmarit.

Va ser el dia 3 de març quan Kiko es personava a la comissaria de Leganitos (Madrid) per a prestar declaració després que Makoke el denunciés, hores abans, per amenaces, vexacions i violació de la intimitat. Passat aquest tràmit va ser posat en llibertat, i després va assistir al programa ‘Sábado Deluxe’, on treballa.

Dos dies després, el divendres 5 de març, tots dos eren citats a declarar en el Jutjat de Violència sobre la Dona nº4 de Madrid. Makoke arribava acompanyada pel seu fill Javier Tudela, clarament desmillorada i preocupada, mentre que Kiko no podia dissimular també la seva preocupació.

L’exmodel sosté haver rebut insults i faltes de respecte, a més de missatges amenaçadors en el seu mòbil per part del tertulià que ha presentat com a prova. Així mateix, ha traslladat a la jutgessa la por que li fa Kiko. Makoke sent terror perquè Matamoros practiqui boxa i va confessar a la magistrada la greu insinuació que va fer sobre ella Kiko, en apuntar que tots dos consumien cocaïna durant la seva relació en una entrevista a ‘Sábado Deluxe’ on el col·laborador televisiu va confessar les seves addiccions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa