El tertulià Kiko Matamoros, als jutjats: l’exdona el denuncia per amenaces

Makoke ha presentat una denúncia contra ell i aquest s'ha mostrat fora de si en directe

Kiko Matamoros ha viscut un cap de setmana complicat. El col·laborador de Sálvame està immers en una guerra contra la seva exdona, la també tertuliana Makoke, qui ha presentat una denúncia contra ell per amenaces.

Aquest dilluns han explicat que Kiko va rebre una trucada de comissaria la setmana passada en la qual l’informaven que la seva exdona l’havia denunciat. El motiu? Unes declaracions del tertulià en les quals deia que tenia dues hores de gravació que deixaven en molt mal lloc a la seva dona perquè es demostrava que hauria demanat a tres homes que li fessin mal professional i personalment: “Vaig acudir a comissaria i allà em van assignar un advocat d’ofici. Normalment és el meu germà qui em defensa, però no volia disgustar-lo”.

Un cop allà, s’haurien fet les diligències pertinents i el cap superior de la policia l’hauria deixat en llibertat: “Em va demanar que acudís l’endemà per fer una vista ràpida. Se’m va tornar a canviar de jutjat i em van notificar que finalment hauria d’anar divendres. Quan vaig arribar, la Fiscalia va dir que no era de la jurisdicció competent, però jo vaig sol·licitar una sèrie de proves que justifiquin aquesta denúncia. Ara estic pendent que el jutjat resolgui si hi haurà judici o si s’arxiva”.

Kiko Matamoros confessa que l’exdona l’ha denunciat / Telecinco

Kiko Matamoros s’ha mostrat indignat, ja que considera que aquest últim gest de Makoke només busca perjudicar la seva imatge: “És una venjança personal. Ella pensava que amb això m’obligarien a dormir en el calabós, però no ha passat. I el pitjor de tot és que se’m qualifica d’amenaça greu perquè he practicat boxa i perquè una vegada vaig dir en públic que havia patit un brot psicòtic. Em sembla tot tan brut… Però no seguiré perquè no vull enganxar-me els dits”.

Nou comentari