El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lolita Flores parla del problema de salut que pateix
  • CA

Lolita Flores sempre compleix amb les expectatives quan dona una entrevista. I així ho ha tornat a fer al programa ‘Sábado Deluxe’ on només ha explicat anècdotes surrealistes, com quan un goril·la es va enamorar d’ella en un zoo, sinó que també ha revelat el problema de salut que pateix i la delicada operació a la qual s’haurà de sotmetre.

“Tinc mal en un ull, i espero que se’m curi del tot, perquè veig borrós. Se m’ha després l’humor vitri”, ha començat dient la cantant, que ha afegit: “Tinc la màcula de l’ull dret una mica trencada i no veig gaire”. “Encara no saben si m’han d’operar. M’han donat un tractament i m’han dit que m’esperi 10 o 15 dies”, ha reconegut.

Lolita Flores | Telecinco

A més, Lolita ha explicat també tot el que li han dit els metges: “El postoperatori és molt dur, i puc entrar amb un 60% de visió i sortir amb un 40. Així que cal mirar com evoluciona”. La filla de Lola Flores també ha parlat sobre els dolors que té: “A mi em fa mal tot, quan em llevo, menys el paladar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a gener 18, 2022 | 09:57
    JordiP gener 18, 2022 | 09:57
    Lolita, filla, estàs com tothom. Això teu és cosa de l'edad, saps? Qui no té un all té una ceba, diu el conegut aforisme. Pots tenir una cosa a la vista, a la oïda, a les articulacions, al budellam, als pulmons, etc. Però tranquila. La medicina actual acostuma a triunfar en places força difícils. Molta sort.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa