El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Lolita Flores preocupa amb un missatge enigmàtic i pessimista: “Vull ser lliure el temps que quedi”
  • CA

La família Flores és d’actualitat des que s’estrenés un anunci amb la desapareguda Lola Flores com a protagonista. La campanya no ha deixat indiferent a ningú, tampoc a les seves filles. Lolita està vivint uns dies plens de nostàlgia, el que ha reconegut en el seu últim post a Instagram. Amb una imatge seva d’esquena a un mirall, la cantant i membre del jurat de Tu cara me suena ha preocupat els seguidors amb un missatge enigmàtic.

“Bones matinades. Absent el meu cap en ordre, tractant de ser fidel al que sento, en un laberint de passions, el toc de queda, l’avorriment, l’edat que no perdona i jo guerrera contra obstacles i contra la barrera que pujo. Aquí estic sense trampa, aquí vaig lluitant contra la mascareta, amb el virus, refugiant-me a casa meva a les deu de la nit. Acabem amb aquest malson. El temps que quedi, el vull lliure. Bona nit i bon dia”, escriu.

Ella mateixa explicava en una entrevista al Deluxe que no li ha estat fàcil viure confinada: “He trobat molt a faltar la meva feina i sentir-me útil. He plorat molt durant el confinament perquè he trobat a faltar molt la meva gent”.

Va tornar a treballar una miqueta durant l’estiu, però va ser notícia per patir un ensurt enmig d’una actuació i haver de ser ingressada: “Em vaig desmaiar… Em vaig espantar molt, ja no tinc 20 anys. He de viure. He estat a casa descansant perquè tinc un net al que vull veure créixer. El meu fill vol tenir un altre fill… I vull veure’l també. Tinc ganes de viure”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa